Hatay'da Yavru Köpekler Kurtarıldı
Hatay'ın Antakya ilçesinde, inşaat alanında meydana gelen bir olayda, vatandaşlar açılan çukura düşen köpek yavrularını fark ederek durumu itfaiyeye iletti.
Çukurda Bulunan Yavrular
Günyazı Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 2 metrelik inşaat çukurunda kediler gözler önüne serildi. Olayın bildirilmesi üzerine, Bölgedeki Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi hızla müdahale etti.
Başarılı Kurtarma Operasyonu
İtfaiye ekipleri, çukurda sıkışmış olan 8 yavru köpeği güvenli bir şekilde kurtardı. Yapılan kurtarma operasyonu sırasında, yavruların anne köpeğinin de olaya şahit olduğu ve yardım beklediği gözlendi. Bu tür olaylar, hayvanseverlerin itfaiye ekiplerine olan güvenini artırmaya devam ediyor.
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde inşaat alanında açılan çukura düşen köpek yavruları, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde inşaat alanında açılan çukura düşen köpek yavruları, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.