
Trabzon'da İnşaat Çökmesi
Trabzon'un Ortahisar ilçesi Deliklitaş mevkisinde akşam saatlerinde bir inşaatta çökme olayı yaşandı. Çökme sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 3 işçi yaralandı.
Olay Yerine Hızla Müdahale Edildi
Olayın ardından bölgeye polis, AFAD, UMKE, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler Fuat K., Murat M. ve Ali M. hastanelere kaldırıldı.
Enkaz altında kalan 52 yaşındaki işçi Ali D, ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışması sonucunda bulundu. Cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Vali Yıldırım'ın Açıklamaları
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, olay yerini ziyaret ederek yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu. Yıldırım, çökme anında 4 işçinin göçük altında kaldığını ve yaralı 3 işçinin çevredekilerin yardımı ile kurtarıldığını ifade etti. Yıldırım, "Burada herhangi bir teknik yetersizlik mi söz konusudur, bunlar ortaya çıkacak" dedi.
İncelemeler Başlatılıyor
Olay hakkında AFAD, Belediye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile savcılık gerekli incelemeleri yapacak. Yıldırım, inşaat çalışmalarında daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, "Her şeyi ilmine, fennine uygun olarak yapmak mecburiyetindeyiz" şeklinde konuştu.
Başkan Genç'ten Taziye Ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, olay yerinde incelemelerde bulunarak, hayatını kaybeden işçinin yakınlarına taziyelerini iletti. Çalışmalar ve gelişmeler takip edilecek.
Trabzon'da bir inşaatta göçük meydana geldi. Ortahisar ilçesinin Deliklitaş mevkisindeki inşaatta tabla çöktü. İhbar üzerine bölgeye polis, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, bir işçiyi arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.
Trabzon'da bir inşaatta göçük meydana geldi. Ortahisar ilçesinin Deliklitaş mevkisindeki inşaatta tabla çöktü. İhbar üzerine bölgeye polis, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, bir işçiyi arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.