Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Aşkı Devam Ediyor

Habertürk'te yer alan habere göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti, ayrıldıkları iddialarını yalanladı. Birlikte vakit geçirdikleri bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Yalı Çapkını dizisinin yıldızlarından olan ikilinin ilişkisi hakkında dizinin yapımcıları tarafından sessizlik korunuyor. Dizinin çekimlerinde kavga ettiği iddia edilen çiftin bir süredir konuşmadığı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 09:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Aşkı Devam Ediyor

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Aşkı Devam Ediyor

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bir dargın bir barışık aşk yaşayan oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Kadıköy'deydi. Bir mekanda birlikte vakit geçiren çift, ardından restorandan çıkış yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları öne sürülen ikili, birlikte objektiflere yansıyarak söylentileri yalanlamış oldu. Bir hayli keyifli oldukları gözlenen çift, basın mensuplarının konuyla alakalı sorularını da cevapsız bıraktı. Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessiz kalmayı tercih eden aşıklar, hızlı adımlarla otomobillerine binerek, gözlerden kayboldu.

Fotoğraflar: HT Magazin

Yalı Çapkını'nın Yıldızları Set Dışında Neler Yapıyor?

STAR TV'nin en sevilen dizilerinden Yalı Çapkını'nın yıldızlarının, set dışındayken neler yaptığı epey dikkat çekiyor bildiğiniz gibi. Dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, son dönemde katıldığı eğlencelerle gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun, sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun yanında olmadığı bir gün kulüpte eğlendiği anlara ait videolar ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran ve Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakteri birlik olup izleyicisini sinirden delirtiyor. Kavuştuktan sonra bile rahat edemeyen, ilişkilerini yoluna koyamayan ikilinin yaşadığı tek Afra ve Mert'e de sekiyor gibi. Daha bu fotoğraflar ortaya çıkmadan ikilinin yeni bir aşka yelken açtığını öğrenmiştik hatırlarsanız. Daha sonra da doğrulanmıştı. Çift hiçbir zaman ilişkileri hakkında bir paylaşım yapmadı ve açıklama yayınlamadı yine de. Söylenenlere göre bu ilişkiyi paylaşmalarına engel olan taraf, dizinin yapımcılarıymış. Çiftin çekimler esnasında birden kavga etmeye başladığı söylendi. Bunun üstüne yine iddialara göre dizinin iki yönetmeni Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt, çiftin kavgasını ayırdı ve sete ara verdi. Bu haberlerle birlikte Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çiftinin bir süredir konuşmadığını öğrenmiştik. Kendisine yanındaki kadın için 'Bir aşk var mı?' diye sorulunca Mert Ramazan Demir 'O ne lan? Saçmalama.' cevabını vermişti. Kendisini tanıyan hayranlarının kameralarına yansıyan Mert Ramazan Demir'in yanındakilerin kim olduğu merak edilmeye başlandı.