Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ali Sabancı ve Ailesi Yunanistan Tatilinde Kaza Geçirdi

Esas Holding'in patronu Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocukları Yunanistan tatiline çıktı. Ancak Yunanistan'da Zodyak botlarıyla kayalıklara çarptılar ve Ali Sabancı ağır şekilde yaralandı. Vuslat Doğan Sabancı da ağır yaralar aldı ve estetik ameliyatlar için ABD'ye gidecek.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 11:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ali Sabancı ve Ailesi Yunanistan Tatilinde Kaza Geçirdi

Esas Holding'in patronu Ali Sabancı, eşi Vuslat Doğan Sabancı, oğulları Emrecan ve Kaan Ali ile Yunanistan tatiline çıktı.

Lüks yatı Latiko ile 24 Ağustos'ta Leros Adası'na demir attı. Akşam yemeği için ailesiyle Zodyak botuna atladı. Ancak kıyıya giderken kayalıklara çarptı. Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Leros Adası'ndaki hastaneye kaldırılan Ali Sabancı, hemen ameliyata alındı.

7 SAAT SÜREN KRİTİK OPERASYON

Sabancı'nın çarptığı kayalıkların hayalet kayalıklar olarak adlandırıldığı ve özellikle gece gel-git nedeniyle sular altında kaldığı vurgulandı. Bu nedenle görüş açısında olmadığı vurgulandı. Yunan makamları ise botta GPS cihazının bulunmadığını vurguladı. Yetkililer 'Cihaz olmadığı için Sabancı kayalıkları fark etmemiş olabilir. Eğer bu cihaz olsaydı kaza yaşanmazdı' açıklamasını yaptı.

TEDAVİSİ UZUN SÜRECEK

Sosyetik Vuslat Doğan Sabancı da, İstanbul'daki hastanede kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Damak, diş ve çene kısmında ağır hasarlar oluşan Sabancı'nın da tedavisinin uzun süreceği açıklanmıştı.

Vuslat Doğan Sabancı Estetik Operasyon İçin ABD'ye Gidecek

Konuyla ilgili kazanın olduğu ilk andan itibaren yaşananları köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Vuslat Doğan Sabancı'nın estetik operasyon için ABD'ye gideceğini kaleme aldı. İşte Cankurt'un bugünkü yazısı: Eşi Ali Sabancı ile Yunanistan'da geçirdikleri bot kazasında yüzünden ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın, eski haline gelebilmek için bir dizi estetik ameliyatı olacağını yazmış, bunun için de yüzündeki yaraların iyileşmesi gerektiğini eklemiştim. Vuslat Hanım'ın ameliyatlarının yakında başlayacağını öğrendim. Ameliyatları, New York'ta olacakmış. Sebebi de, Vuslat Hanım'ım New York'ta tanıdığı bir doktorunun olmasıymış. Hatta kazadan birkaç ay önce o doktora estetik yaptırmış. Ayrıca Vuslat Hanım'ın, son birkaç haftaya kadar konuşamadığı da kulağıma geldi. Çenesine tel takılmış ve şimdi yavaş yavaş konuşmaya başlamış. Ameliyata, işte bu telin iyice kaynamasından sonra girecekmiş.

KİMSELERLE GÖRÜŞEMEMESİNİN NEDENİ KONUŞAMASIYMIŞ AYNALARIN ÜSTÜNÜ ÖRTMÜŞ

Aynalara küsen Vuslat Hanım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.