Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aquaman 2 Setinde Yaşananlar Hakkında James Wan Konuştu

James Wan, 'Aquaman ve Kayıp Krallık'ın setinde yaşanan karmaşık durumlar hakkında sonunda konuştu. Filmin vizyon tarihinin defalarca ertelenmesi, sette yaşanan aksilikler, yeniden çekimlerin yapılması ve test gösterimlerinin beklenenden daha kötü sonuç vermesi bu devam filminin hazırlık sürecini oldukça zorlu bir hale getirdi. Wan, etrafındaki gürültüyle baş etmek zorunda kaldığını ve gerçeği bilmeden ortaya çıkan hikayelerin insanları yanılttığını belirtti. Ayrıca, Amber Heard'in sette yaşanan taciz iddialarını terapistine aktardığı ve Warner Bros. tarafından engellendiği iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 00:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Aquaman 2 Setinde Yaşananlar Hakkında James Wan Konuştu

Aquaman 2 seti hakkında çıkan birçok iddia hiçbir açıklama yapılmaması sonucunda cevapsız kalmıştı.

James Wan, 'Aquaman ve Kayıp Krallık'ın setinde yaşanan karmaşık durumlar hakkında sonunda konuştu. Detaylar aşağıda ????????Kaynak:1

Ancak bu son film, yolculuğun son adımı olmasına rağmen hiç de kolay bir süreç olmadı. Filmin vizyon tarihinin defalarca ertelenmesi, sette yaşanan aksilikler, yeniden çekimlerin yapılması ve test gösterimlerinin beklenenden daha kötü sonuç vermesi bu devam filminin hazırlık sürecini oldukça zorlu bir hale getirdi.

Film oyuncularının bu konu hakkında sessiz kalması sonucunda yönetmen Wan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Elbette etrafımdaki gürültüyle baş ederken daha fazla Zen olmayı öğrenmem gerekiyordu. Ben oldukça kapalı bir insanım. Sosyal medyaya girip kavga etmiyorum ama bu zor çünkü gerçek olmayan bu hikaye ortaya çıktı. Gürültü hakkında yazmak eğlenceli ve tıklama alıyor ama insanlar gerçeği bilmiyor. Muhtemelen yedi veya sekiz gün boyunca yeniden çekimler yaptık ki bu, bu büyüklükteki bir film için hiçbir şey değil. İlk çekimi bitirdikten sonra oyuncularınızı geri almak çok zor olduğu için zamana yayıldı.'

Bu notlara göre, Heard terapistine Momoa'nın sete sarhoş gelip Johnny Depp tarzı giyinerek kendisine tacizde bulunduğunu ve Wan'ın kendisini işten çıkarmaya çalıştığını aktarmıştı. Ancak, bu çabalar Warner Bros. tarafından engellenmişti. Çünkü Elon Musk'ın hukuk ekibinin stüdyoya tehditkâr bir mektup gönderdiği iddia ediliyordu.

Yorumlarda buluşalım...