Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arka Sokaklar'da Furkan Göksel'den Samimi Açıklamalar

Arka Sokaklar dizisinin Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel, verdiği bir röportajda dizideki deneyimlerini ve oyunculuk kariyerini anlattı. Furkan Göksel, Arka Sokaklar ekibiyle çalışmaktan ve dizinin heyecanını korumaktan mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca, Hüsnü Komiser karakterini canlandıran Özgür Ozan'a övgüler yağdırdı ve seyircilere teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 13:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arka Sokaklar'da Furkan Göksel'den Samimi Açıklamalar

Furkan Göksel: Arka Sokaklar'da İlk Günden Heyecanla Oynuyorum

Kanal D'de 18 sezondan beri yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Henüz 12 yaşında girdiği Arka Sokaklar macerası ile büyüyen ve oyunculuğunu geliştiren Furkan Göksel, çalıştığı ekibin içine doğduğunu, aynı istikrarla ve hiç sıkılmadan ilk günkü heyecan ile oynadığını ifade etti.

Furkan Göksel çocukluktan beri oyunculuk yapmanın artılarından ve eksilerinden söz ederek, özel hayat kavramının kalmamasının rahatsız edici olduğunu belirtti.

Hüsnü Komiser'e Övgüler

Dizideki Hüsnü Komiser karakterini canlandıran Özgür Ozan'dan sık sık övgüyle bahseden oyuncu, yasaklı madde krizine girdiği sahnelere değinerek performans olarak zor ve kondisyon gerektiren sahneler olduğunu söyledi.

En zorlandığı sahnenin ise Hüsnü'nün Metin'i terk edilmiş bir binaya götürüp orada yüzleştiği ve kelepçelediği sahne olduğunu dile getirdi.

Arka Sokaklar'da En Sevdiği Karakter

Furkan Göksel, dizide en çok Hüsnü karakterini sevdiğini belirtti ve onun babacanlığını, gerektiğinde komik ve sert olabilmesini, ailesine düşkünlüğünü takdir ettiğini söyledi.

Arka Sokaklar İzleyicilerine Teşekkür

18 sezondur Arka Sokaklar'ı izleyen seyircilere teşekkür eden Furkan Göksel, onlarla ilk günkü heyecanla yollarına devam ettiklerini ve seyircilere kucak dolusu sevgiler gönderdiğini ifade etti.

Set Dışında Furkan Göksel

Set dışında Furkan Göksel'in arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven, keyifli ve sempatik biri olduğunu belirtti. Ayrıca gezmeyi sevdiğini ve kitap okuma alışkanlığını geliştirmeye çalıştığını söyledi.