Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Astroloji Dünyasının Tanınmış İsmi Nuray Sayarı

Astroloji dünyasının tanınmış ismi Nuray Sayarı, Türkiye'nin geleceğine dair korkutucu yorumlar yaparak gündemde yer alıyor. Kasım ayında Türkiye'nin savaşa gireceğini iddia eden Sayarı, daha önceki öngörüsünün tutmadığını kabul etti. Günlük burç yorumları ve astroloji hakkındaki sözleriyle de dikkat çeken Nuray Sayarı, sosyal medyada büyük etki yarattı.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 13:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Astroloji Dünyasının Tanınmış İsmi Nuray Sayarı

Astroloji Dünyasının Tanınmış İsmi Nuray Sayarı

Astroloji dünyasının tanınmış ismi Nuray Sayarı, televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz bir isim. Sayarı, Türkiye'nin geleceğine dair yorumlar yaparak oldukça korkuttu. Sosyal medyada paylaşılan videosunda şunları söyledi: Kasım ayında Türkiye bir savaşa girecek. Ani ölüm haberleri duyabiliriz. Bürokrasi alanında büyük gürültüler, kavgalar, gündeme bomba haberler düşebilir. Zor günler bekliyor.

DAHA ÖNCEKİ ÖNGÖRÜSÜ TUTMAMIŞTI

Fakat elbette astroloji bir bilim değil. Bu kehanetlerin tutacağı ile ilgili bilimsel kanıtlar yok. Öyle ki Sayarı'nın 20 Eylül tarihiyle ilgili öngörüsü tutmamıştı. Sayarı 20 Eylül tarihi için, 'Kimle olursa olsun, neyle olursa olsun, Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor. Ayrılmayan, dağılmayan kalmadı, cacığa çevirdi bizi. Hangi burçlar küçülmeye gidiyor? Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. Çok bingo bir gün. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. Burayı kesin ve saklayın. 20-28 Eylül arasında Türkiye'de bomba haberler duyacağız. Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek. Çok bingo bir dönem, bingo bir zaman. Bu dediğim olduğunda ben halının üzerine uçarım artık' diye konuşmuştu.

Günlük Burç Yorumları ve Astroloji

Günlük burç yorumları ve astroloji hakkındaki sözleri ile sık sık gündeme gelen Nuray Sayarı, Türkiye'nin Kasım ayında savaşa gireceğini iddia etmesi ile sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Nuray Sayarı, 'Dünyayı neler bekliyor?' başlığında ise, 'Amerikan başkanının sağlık kaybı, hastalık, yatağa düşme zor günler bekliyor. Elon Musk, Türkiye'ye yatırım yapabilir. Ben 20 Eylül'de Türkiye'nin kaderi değişecek demiştim. O gün çok önemli bir dönüşüm başladı. 5 Ocak'a kadar inanılmaz mucizevi olaylar duyacağız' dedi.