Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Britney Spears'ın İç Dünyası: Geçmişi ve Mücadelesi

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın geçmişi ve mücadelesi hakkında şok edici açıklamalar yaptığı yeni kitabı Woman In Me (İçimdeki Kadın) hakkında detaylar. Spears'ın babasının gölgesinde geçen kariyeri, saçlarını kazıtması ve Justin Timberlake ile yaşadığı çarpıcı gerçekler.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 10:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Britney Spears'ın İç Dünyası: Geçmişi ve Mücadelesi

Kariyeri Boyunca Babasının Gölgesinde

Kariyeri boyunca babasının gölgesinde yaşayan ve tüm çocukluğu sömürülen ünlü şarkıcı Britney Spears, en sonunda kendi özgürlüğünü kazanma mücadelesinde galip gelmişti. Şimdilerde özgür yaşamın keyfini süren Spears, geçmişe ve ailesine dair anlattıkları ile herkesi şoke etti.

Bir Gece Vakti Herkesi Şoke Etti

Hemen her gün yarattığı skandallar basının manşetlerini süslüyordu. Üstelik dış görünüşü de artık sahneye uygun halde değildi. Tuhaf bir şekilde kilo alıyordu. Tabii bu durum acımasız eleştirileri de beraberinde getiriyordu. Öte yandan evliliği bitmişti ve çocuklarının velayetini alacağı da şüpheliydi. Her gece, bir sonraki günün ilk ışıklarına kadar kulüplerde sabahlıyordu.

Kuaföre Girdi ve Saçlarını Kazıttı

Ünlü şarkıcı bir kuaföre girdi ve eline makineyi aldı, upuzun saçlarını kazıdı. Herkesin gözleri önünde... Tabii ertesi gün yine gazete manşetlerindeydi. Üstelik o görüntüleri uzun süre hafızalardan silinmedi.

İçindeki Psikolojik Baskı

Spears'ın anlattığına göre saçlarını kazıtmasının nedeni üzerinde hissettiği psikolojik baskıydı. İlk gençliğinden beri herkes onun dış görünüşü, vücudu hakkındaki fikirlerini beyan ediyordu. O sıralar zaten hayatının zor bir dönemini yaşıyordu. Saçını kazıması ise üzerinde hissettiği o baskıya bir tepkiydi.

Justin Timberlake ile İlgili Çarpıcı Gerçek

Britney Spears kitabında, eski sevgilisi Justin Timberlake ile yaşadığı dönemde hamile kaldığını ve bebeği aldırdığını anlattı. İkisi de genç oldukları için aile kurmaya hazır değillerdi. Bu kararı vermek zorunda kaldığını ve bunun hayatında yaşadığı en acı verici deneyim olduğunu dile getirdi.