Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Demet Akalın, Köprülere Türk Bayrağı Asılmamasına Tepki Gösterdi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları için köprülere Türk Bayrağı asılmamasına tepki gösterdi. Akalın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda durumu eleştirdi ve bayrak asma sözü verdi. Ayrıca, dünkü canlı yayınında Cumhuriyetin 100. yılını kutladı ve bu konuda duygusal bir paylaşım yaptı. Demet Akalın'ın tepkisi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 16:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Demet Akalın, Köprülere Türk Bayrağı Asılmamasına Tepki Gösterdi!

Demet Akalın, Köprülere Türk Bayrağı Asılmamasına Tepki Gösterdi!

Her paylaşımı olay olan Demet Akalın, Cumhuriyetin 100. yılı kutlaması için köprülere Türk Bayrağı asılmamasına tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ben bayrak asacağım" dedi. İşte ayrıntılar...

"KÖPRÜLERDE BAYRAK YOK"

Köprüden geçerken bayrak asılmadığını gören Akalın önce X hesabından "Köprülerde bayrak yok. Ne zaman asılacak?" diyerek Karayolları Genel Müdürlüğü'ne seslendi. Şarkıcı daha sonra Instagram hesabından "Köprülerde bayrak yok, dönerken durup kendim asacağım artık" diyerek isyan etti.

PROGRAMDA CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADILAR

Demet Akalın dünkü canlı yayınında 29 Ekim için özel bir kutlama yaptı. Programa kırmızı elbiseyle çıkan Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Büyük coşkuyla kutladık bugün Cumhuriyetimizin 100. yılını. Güzel ekibimiz..." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sosyal medya hesaplarından isyan ettiği anlara hepimiz şahitlik ettik. Ünlü isim son olarak cumhuriyetin 100. yılına bir gün kala İstanbul köprülerinde bayrak asılı olmamasına tepki gösterince, hepimizin duygularına tercüman oldu.

Yeri geliyor izlediği bir programa dair yorumuyla yeri geliyor sıcak gündeme dair eleştirileriyle gündem oluyor Akalın. Kendisini rahatsız eden durumları hiç geciktirmeden sosyal medyadan duyuruyor ünlü isim.

Sosyal medyada Nazmiye'nin ne kadar güzel olduğunu söyleyen kişileri görünce Demet Akalın, bu yorumlara sessiz kalmamış, herkesi şaşırtan bir yorum yapmıştı.

İstanbul Boğazı'ndan geçerken bir video çeken Akalın, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak 'Yine bayrak yok abi, delirttiniz adamı' ifadelerini kullandı.

100. yıl kutlamalarında köprülerde bayrak olmamasını eleştiren ünlü isim, bu sefer hepimizin duygularına tercüman oldu diyebiliriz.

Yorumlarda buluşalım!