Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Deniz Uğur'dan Filistin'e Destek: Zulme Karşı Birlik Olma Çağrısı

Türk oyuncu Deniz Uğur, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı birlik olma çağrısı yaptı. Uğur, İngilizce olarak yayınladığı mesajında zulme karşı mücadele edildiğini ve bu sürecin sonunda aydınlığın olduğunu vurguladı. Dünya genelinde ise Gazze'deki katliama karşı yapılan protestolar artıyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 13:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Deniz Uğur'dan Filistin'e Destek: Zulme Karşı Birlik Olma Çağrısı

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ediyor

İsrail, hastaneleri, mülteci kamplarını, okulları, yerleşim yerlerini ve ibadethaneleri bombalayarak soykırıma ve savaş suçuna devam ediyor. Bu nedenle birçok ülkede İsrail ürünleri ve ordusu mali olarak destekleyen uluslararası şirketler boykot ediliyor. Dünya ülkeleri, Filistin'deki insanlık suçuna göz yummamaları için çağrılarda bulunuluyor.

Deniz Uğur'un Filistin'e destek mesajı

Türk oyuncu Deniz Uğur, İngilizce olarak yayınladığı mesajla insanları yapılan zulme karşı birlik olmaya davet etti. 'Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.' diyen Uğur, bu sancılı sürecin sonunda aydınlığın olduğunu belirtti.

Dünyada yapılan protestolar artıyor

Gazze'deki katliamın durması için dünya genelinde birçok protesto gerçekleştiriliyor. Ünlü isimler de katliama dur demek için çağrılarda bulunuyor. Deniz Uğur'un da desteğiyle 'Gazze'deki katliam artık dursun' ve 'Katil İsrail soykırımı durdur' sesleri yükseliyor.