Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dolly Parton: Gece Makyaj Yapmadan Yatağa Girmiyor

Dolly Parton, 1959 yılından beri müzik çalışmalarına devam ediyor. Grammy ödüllü şarkıcı, gece makyaj yapmadan yatağa girmiyor. Los Angeles'a taşındıktan sonra bu alışkanlığı geliştiren Parton, kameralar karşısında her zaman hazır olmak istediğini belirtiyor. Sabah kalktığında cilt bakımını yapan ünlü şarkıcı, kocası için de makyajlı uyuyor. Tutuklansam bile makyajsız görünmek istemeyen Parton, bu alışkanlığını kitabında anlatıyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 10:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dolly Parton: Gece Makyaj Yapmadan Yatağa Girmiyor

Dolly Parton'un Makyaj Alışkanlığı

Dolly Rebecca Parton, 1959 yılından beri müzik çalışmalarına devam ediyor. Yedi kez Grammy ödülü alan şarkıcı, 42 kez de Grammy ödülüne aday gösterildi. Ayrıca Dolly Parton, Miley Cyrus'ın de vaftiz annesidir. İlk kopya koyun olan Dolly'ye onun adı verilmiştir. Şu anda 77 yaşında olan şarkıcı, Behind The Seams: My Life In Rhinestones adlı yeni kitabında gece makyaj yapmadan yatağa girmediğini anlattı.

Los Angeles'a Taşındıktan Sonra Değişti

Parton, 1980'li yıllardan bu yana böyle bir alışkanlık geliştirdi. Bunun çıkış noktası ise o dönemde Los Angeles'a taşınması. Dolly Parton kitabında bu konuyu şöyle ifade etti; 1980'li yıllarda Los Angeles'a taşındıktan sonra yüzümde makyajla yatmaya başladım. Bunun nedenlerinden biri de orada yaşanan depremler.

Kameralara Karşı Her Zaman Hazır!

Parton kitabında yazdığına göre acil bir durum olduğunda kameraların karşısına makyajsız çıkamayacağına karar verip böyle bir alışkanlık geliştirmiş. Yani gece makyajlı uyumasının nedeni her koşulda kamera karşısına çıkmaya hazır olmak.

Sabah Uyandığında Cilt Bakımını Yapıyor

Dolly Parton her ne kadar gece makyajla uyuyorsa da sabah kalktığında ilk işi yüzünü iyice temizlemek. Yani makyajını silip cildine gereken bakımı yapmak. Ama hemen ardından da tekrar günlük makyajını yapıyor yazdığına göre ünlü şarkıcı.

Kocası İçin de Makyajlı Uyuyor

Dolly Parton belirttiğine göre bu alışkanlığını kocası Carl Thomas Dean ile birlikte yaşadığı Tennesse'de de sürdürüyor. Amacı da 1966 yılından bu yana evli olduğu kocasına kötü görünmemek. Bu durumu da şöyle anlattı Parton: Yatağa bir cadı gibi görünerek gitmek istemiyorum.

Tutuklansam da Makyajsız Görünmek İstemem

Dolly Parton, bundan önce verdiği bir röportajda da asla makyajsız gezmediğini hele evden bakımını yapmadan asla çıkmadığını söylemişti. Hatta eğer günün birinde tutuklansa bile yine bakımsız haliyle görünmekten çekindiğini de anlatmıştı. Ünlü şarkıcı Eğer bir gün tutuklanırsam bazı yıldızlarda gördüğüm gibi karakol fotoğraflarım olmasını istemiyorum diyerek bu alışkanlığına açıklık getirmişti.