Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ebru Gündeş'in Yıllardır Reddettiği Kardeşi Ortaya Çıktı

Güçlü sesi ve şarkılarıyla uzun yıllardır adından söz ettiren Ebru Gündeş'in yıllardır reddettiği kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ortaya çıktı. Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş'in ikinci evliliğinden olan kız kardeşiyle hiç görüşmediği ve sosyal medya mesajlarını da cevapsız bıraktığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 14:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ebru Gündeş'in Yıllardır Reddettiği Kardeşi Ortaya Çıktı

Ebru Gündeş'in Yıllardır Reddettiği Kardeşi Ortaya Çıktı: Benzerlikleri Dikkat Çekti

Kariyerindeki başarısının yanı sıra ailesindeki sorunlarla gündeme gelen ve 4 yaşında kendisini terk eden babasıyla görüşmeyen Ebru Gündeş'in bir kız kardeşinin olduğu öğrenildi. İşte Gündeş'in kız kardeşi...

Güçlü sesi ve şarkılarıyla uzun yıllardır adından söz ettiren Ebru Gündeş, ailesiyle de zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Henüz 4 yaşındayken babası tarafından terk edilen Gündeş'in bir kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Remzi Gündeş'in, Ebru Gündeş'in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikte bir kızının daha olduğu öğrenildi.

Gündeş'in kimsenin bilmediği ve gözlerden uzak bir hayat süren bir kız kardeşi olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemezken şarkıcının tavrı da dikkat çekti.

İddiaya göre Aslıhan Gündeş Akça, Ebru Gündeş'le görüşmek için sosyal medya üzerinden birkaç kez mesaj atmış ancak şarkıcı görüşmeyi reddettiği için cevap vermemiş.

İşte Gündeş'in kardeşi Aslıhan Akça...

Güçlü Sesli Şarkıcı Ebru Gündeş'in Özel Hayatı

Güçlü sesi ve sahne performansıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Gündeş özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Henüz 4 yaşındayken babası tarafından terk edilen Gündeş'in babasıyla olan dargınlığı hep gündemdeydi. Yıllarca babasıyla konuşmayan Gündeş, babası Remzi Gündeş'i 18 Eylül 2022 tarihinde toprağa verdi. Ebru Gündeş'in yıllar sonra bir kız kardeşi olduğu da ortaya çıktı. Gündeş'in kimsenin bilmediği ve gözlerden uzak bir hayat süren bir kız kardeşi olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Remzi Gündeş'in, Ebru Gündeş'in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikte bir kızının daha olduğu öğrenildi. Ancak, Ebru Gündeş kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile yıllardır görüşmüyor. İddialara göre; Aslıhan Gündeş Akça ablası Ebru Gündeş ile görüşmek istemiş, sosyal medya aracılığı ile Ebru Gündeş'e birçok mesaj atmış ama Ebru Gündeş kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile görüşmemiş mesajlarına da hiçbir zaman cevap vermemiş.