Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Bilgiç: Güzel Oyuncu Sosyal Medyada Adından Sıkça Söz Ettiriyor

Oyuncu Esra Bilgiç güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiriyor. Esra Bilgiç'in son Instagram paylaşımları büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 10:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Esra Bilgiç: Güzel Oyuncu Sosyal Medyada Adından Sıkça Söz Ettiriyor

Oyuncu Esra Bilgiç

güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Başarılı oyuncu sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiriyor. Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de beğeni topluyor.

Esra Bilgiç'in Kariyeri

14 Ekim 1992'de Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç oyunculul kariyerine Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Halime Sultan karakteri ile adım attı. Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği performans ile büyük bir üne kavuşan Esra Bilgiç tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Esra Bilgiç'in Sosyal Medya Etkisi

Sosyal medyada oldukça aktif bir şekilde kullanan Esra Bilgiç'in Instagram'da 7.3 milyon takipçisi bulunuyor. Son Instagram paylaşımı büyük beğeni toplayan Esra Bilgiç'in bu karelerine takipçilerinden yorum yağdı. Bir markanın çekimleri için kamera karşısına geçen Esra Bilgiç'in o pozları sosyal medyada gündeme oturdu.

Esra Bilgiç'in Son Instagram Paylaşımları

Güzel oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek oldukça dikkat çeken Esra Bilgiç son yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Halime Hatun rolüyle şöhreti Pakistan'a kadar uzanan Esra Bilgiç yurt dışında yaptığı reklam anlaşmalarından hayli bir kazanç elde etmişti. Markalarla anlaşmaya devam eden güzel oyuncu yeni pozlarını paylaştı. "Cesurum ama fazla risk almayı sevmem. Bir sonraki adımımı hep ölçer tartarım" diyen Esra Bilgiç, yeşil elbisesiyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun pozlarına "Biri nasıl bu kadar güzel olabilir", "Halime Sultan yakıyorsun", "İdeal Türk kadını" yorumları geldi.