Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Erol'da Kan Donduran İtiraflar: Çocuklara İşkence!

ATV'nin ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol'da bu hafta Ayşe Yalçın'ın anlattıkları büyük yankı uyandırdı. 17 yıllık eşi Caner Yalçın'dan boşanmak isteyen Ayşe Yalçın, eşinin çocuklarına işkence ettiğini iddia etti. Esra Erol'dan yardım isteyen Ayşe Yalçın'ın hikayesi kan dondurdu.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 23:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Esra Erol'da Kan Donduran İtiraflar: Çocuklara İşkence!

ATV'nin ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi.

Ünlü sunucunun sunduğu programda dün ve bugün kan donduran olaylar işlendi.

Ayşe Yalçın, 17 yıllık eşi Caner Yalçın'dan boşanmak istediğini söyleyerek Esra Erol'a başvurdu.

Ünlü sunucu bu isteği geri çevirmedi, ancak Ayşe Yalçın'ın anlattıkları adeta kan dondurdu.

Ayşe Yalçın, '15 yaşındaki kızımın canına kasteden eşim Caner'den oğlum Yunus'u kurtarmak istiyorum' diyerek Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol da bu çağrıyı geri çevirmedi.

Ayrıca Ayşe Yalçın, 'Kocam kızımın erkek arkadaşı olduğunu öğrendi. Kızımın evde ellerini ayaklarını koli bandıyla bantladı. Kızımın çığlıklarını duydum. Ben yetişene kadar kızımın saçlarını kesti. 'Kızımın kafasına tiner dökmüş' dedi.

Esra Erol'da çocuklarına işkence ettiğini kabul etmişti! Cani baba tutuklandı!

KAN DONDURAN AÇIKLAMA: 'ERKEK ARKADAŞI OLDUĞU İÇİN İŞKENCE YAPTIM'

Cani baba Esra Erol canlı yayınına bağlandı.

Cani baba bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ESRA EROL İSYAN ETTİ: CANAVARCA BİR HİS!

Esra Erol ise duydukları karşısında büyük bir üzüntü yaşayarak, ''Bu kadar ağır bir işkence insan dünyadaki hiçbir canlıya hele kendi çocuğuna asla uygulayamaz. Bu canavarca bir his' ifadelerini kullandı.

Yayında işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmeyen Esra Erol'da programına bu defa Ayşe Hanım'ın anlattıkları damga vurdu.

17 yıllık eşi Caner Bey'den boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Hanım kendisinin ve 2 çocuğunun eşinden sürekli şiddet gördüğünü açıkladı.

Esra Erol'dan yardım istemek için canlı yayına gelen Ayşe Hanım gözyaşları içinde eşinin kızına uyguladığı işkenceyi anlattı.

'15 yaşındaki kızımın canına kasteden eşim Caner'den oğlum Yunus'u kurtarmak istiyorum' diyen Ayşe Hanım'ın anlattıkları adeta kan dondurdu.

Olayın ardından kızını hastaneye götürdüğünü söyleyen Ayşe Hanım 'Bende de hata var, hastenede olayı açıklamadım kızım merdivenden düştü dedim' ifadelerini kullandı.

Tüm bu iddiaların ardından Caner Yalçın canlı yayına bağlandı ve kızına işkence uyguladığını kabul etti.

Esra Erol ise 'Bu kadar ağır bir işkence insan dünyadaki hiçbir canlıya hele kendi çocuğuna asla uygulayamaz. Bu canavarca bir his.' diyerek isyan etti.

Ünlü sunucu canlı yayında emniyet ekiplerine seslenerek ihbarda bulundu.