Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ezgi Şenler: Ankara'daki İnsanlar Daha Samimi Geliyor

Ezgi Şenler, katıldığı programda, Buray'a tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize 'komiksiniz' diyor açıklamasını yaptı. Ankaralı olduğunu söyleyen hâlâ ailesiyle Ankara'da yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, çekimler nedeniyle İstanbul'a geldiğinde ev kiraladığını söyledi. Şenler, Ailem Ankara'da. Ankara'dan kopamıyorum, Ankara'daki insanlar ve çevrem bana daha samimi geliyor. İş için geldiğimde ev kiralıyorum ama hemen evime Ankara'ya kaçıyorum ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 18:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ezgi Şenler: Ankara'daki İnsanlar Daha Samimi Geliyor

Ezgi Şenler: Ankara'daki İnsanlar Daha Samimi Geliyor

Ezgi Şenler, katıldığı programda, Buray'a tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize 'komiksiniz' diyor açıklamasını yaptı. Ankaralı olduğunu söyleyen hâlâ ailesiyle Ankara'da yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, çekimler nedeniyle İstanbul'a geldiğinde ev kiraladığını söyledi.

Şenler, Ailem Ankara'da. Ankara'dan kopamıyorum, Ankara'daki insanlar ve çevrem bana daha samimi geliyor. İş için geldiğimde ev kiralıyorum ama hemen evime Ankara'ya kaçıyorum ifadelerini kullandı.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Oluşturan Film

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen 'Serçenin Gözyaşı' adlı filmde oynayan Ezgi Şenler, birlikteliğine dair itiraflarda bulundu.

'Buray'a Tanımadan Çok Hayrandım'

Şenler o programda bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Buray ile ilgilide konuştu. Buray'a dair yaptığı itirafta Şenler şunları söyledi: 'Buray'a tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize 'komiksiniz' diyor.'