Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fadik Sevin Atasoy İspanyolca Öğrenmek İçin Dil Okuluna Gitti

2011 yılında hayatını kaybeden oyuncu Sönmez Atasoy ve Emel Göksu'nun kızı olan Fadik Sevin Atasoy, İspanyolca öğrenmek için dil okuluna gitti. Rol aldığı dizinin yurt dışı başarısı hakkında konuşan Atasoy, İspanya'da tanınırken, yemek fiyatlarının İstanbul'a göre daha ucuz olduğunu belirtti. Ayrıca Atasoy, İspanyolca öğrenmek için Barselona'ya gitti ve ünlü yazar Roberto Lapid ile tanıştı.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 08:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fadik Sevin Atasoy İspanyolca Öğrenmek İçin Dil Okuluna Gitti

Fadik Sevin Atasoy İspanyolca Öğrenmek İçin Dil Okuluna Gitti

2011 yılında hayatını kaybeden oyuncu Sönmez Atasoy ve Emel Göksu'nun kızı olan Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. İspanya seyahatinden bahseden ünlü isim, İspanyolca öğrenmek için dil okuluna gittim. Tatilden çok okul oldu. Dördüncü sezonu çekmek için İstanbul'a döndüm dedi.

Şengül'e Bayılıyorlar

Rol aldığı dizinin yurt dışı başarısı hakkında konuşan Atasoy, İspanya'da salı günü Kardeşlerim var. Çok izleniyor. 20 gün Barselona'da kaldım, orada çok tanınıyordum. Yürümekte zorlandım. Şengül karakterine bayılıyorlar. Onların ulusal kanalında birinciyiz ifadelerini kullandı.

Fadik Diye Bağıran Duydum

Öte yandan İspanya'da fiyatlar pahalı mıydı? sorusu yöneltilen Fadik Sevin Atasoy, Euro'yu düşünmezsen İstanbul'dan daha ucuz. Bizdeki yemek fiyatları almış başını gitmiş, orada daha makul fiyatlar yanıtını verdi.

Fadik Sevin Atasoy İspanyolca Öğrenmek İçin Barselona'ya Gitti

Fadik Sevin Atasoy, tiyatro, kısa film ve dizi çekimlerinden fırsat bulunca soluğu İspanya’da aldı. Atasoy, rol aldığı ‘Kardeşlerim’ dizisinin İspanya’da gösterilmesiyle ülkede yoğun ilgiyle karşılaştığını söyledi. Sanatçı geçen gün ise İspanyolca öğrenmek için Barselona’ya gitti. Yoğun bir ders programından arda kalan zamanlarını şehrin tarihi ve sanat mekanlarını gezen Atasoy, Arjantinli ünlü yazar Roberto Lapid ile de bir araya geldi. Yazar, son kitabı “Pasion Imperfecta”yı oyuncu için “hayranlığım ve minnertarlığımla” notuyla imzaladı. Atasoy, Lapid ile kitapları, tiyatro ve her iki ülkenin sanatsal yaklaşımlarını konuşup ünlü yazarı Türkiye’ye davet etti.