Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fahriye Evcen, Cadılar Bayramı Paylaşımıyla Tartışma Yarattı

Türk oyuncu Fahriye Evcen'in Cadılar Bayramı paylaşımı sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Bazı takipçileri güzelliğini övse de, bazıları Filistin-İsrail çatışmalarına dikkat çekti. Evcen'in yabancı takipçileri ise Cadılar Bayramı'nı kutlamasına tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 20:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fahriye Evcen, Cadılar Bayramı Paylaşımıyla Tartışma Yarattı

Fahriye Evcen'in Cadılar Bayramı Paylaşımı

Türk oyuncular arasında gözde isimlerden olan Fahriye Evcen, sosyal medyayı aktif kullanıyor. İkinci çocuğu Kerem'i dünyaya getirdikten sonra ekranlara ara veren Evcen, sosyal medya üzerinden hayranlarıyla buluşuyor. Cumhuriyet Bayramı'na özel paylaşımlar yapan Evcen, bugün ise Cadılar Bayramı'nı kutladığı anları yayınladı. Cadılara özel şapka taktı Cadılar Bayramı'na özel giyinen ve onları sosyal medya hesabından paylaşan Fahriye Evcen'e yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları güzelliğine değinirken, bazıları ise Filistin-İsrail arasındaki çatışmalara değindi. Bu çatışmalarda Filistinli masumların öldüğünü söyleyenler, kutlamaların yakışmadığını belirtti.

Takipçilerin Tepkisi

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram'da yaptığı son paylaşım yüzünden takipçilerini epey kızdırdı. Oğlu Karan ve arkadaşları ile birlikte Cadılar Bayramı'nı kutlayan ve süslemelerin önünde poz veren Evcen, yabancı takipçilerinden linç yedi. Oğulları Karan'la birlikte verdikleri poz takipçileri tarafından çok beğenilmişti. Oğlu Karan'ın Türk Yıldızları kostümüyle çektiği fotoğrafları ise binlerce beğeni ve yorum almıştı. Instagram'da 13.7 milyon takipçiye sahip hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın altı yabancı hayranlarının yorumlarıyla doldu. 'Siz Türk müslümanlarısınız ve cadılar bayramını kutluyorsunuz??? Filistin için dua etmen gerek. Allah'ım lütfen tekrar düşün ve uygula Allah sana akıl versin' Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?