Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fulya Öztürk: İsrail-Hamas Savaşında Gazze Sınırında Roket Saldırısına Maruz Kaldı

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, İsrail-Hamas savaşında Gazze sınırında gerçekleştirdiği yayınlarla dikkat çekti. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Öztürk, birçok ödül kazanmış ve başarılı bir kariyere sahiptir. Son yayını sırasında Gazze sınırına düşen bir roket saldırısına maruz kalmıştır.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 00:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fulya Öztürk: İsrail-Hamas Savaşında Gazze Sınırında Roket Saldırısına Maruz Kaldı

Fulya Öztürk'ün Hayatı ve Biyografisi

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, İsrail-Hamas savaşında yaptığı yayınlarla bir kez daha gündeme geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Öztürk, üniversiteyi kazandığı ilk yıl televizyonculuk macerasına başladı. Birçok üniversite ve dernekten ödüller alan Öztürk, sokakta yaptığı röportajlarla da dikkat çekti.

Fulya Öztürk Kimdir?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde doğmuştur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazandığı yıl televizyonculuk kariyerine adım atan Öztürk, CNN Türk Programlar Departmanı'nda göreve başlamıştır. Saha muhabirliği yapmış ve birçok ödül kazanmıştır. FOX'a transfer olan Öztürk, burada Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmuştur. 2022 yılında tekrar CNN Türk'e dönen Öztürk, Saha Muhabirliği'nin yanında CNN Türk Haber Merkezi'nin Özel Haberler Şefi olarak görev yapmaktadır.

Gazze Sınırında Roket Saldırısına Maruz Kaldı

İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılar sürerken, Fulya Öztürk Gazze sınırında yaşanan son gelişmeleri aktarmaktaydı. Bu sırada gazetecilerin bulunduğu noktanın yakınına roket atıldı. Öztürk, saldırı anını ve endişelerini kameralara yansıttı. Gazetecilerin güvenli bir noktaya sığındığını belirten Öztürk, saldırının yakınlarına düştüğünü ve çevrede dumanların yükseldiğini söyledi.