Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gençlere Vergisiz Telefon ve Bilgisayar İndirimi Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve seçim vaatleri ile gençlere bir defaya mahsus vergisiz teknolojik alet satışları bugün itibari ile başlıyor. Kasım ayında her sektörde geçerli olan indirimler vergisiz telefonlarda ikinci indirimi getirdi. Vergisiz telefon ve bilgisayar satımlarının bugün yani 1 Kasım itibari ile başlayacağı günler öncesinden duyurulurken bu satışların her sene yapılan kasım indirimlerine denk gelmesi vergisiz telefonlarda ikinci bir indirimi de beraberinde getirdi.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 14:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gençlere Vergisiz Telefon ve Bilgisayar İndirimi Başlıyor

Gençlere vergisiz telefona ek bir indirim daha!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve seçim vaatleri ile gençlere bir defaya mahsus vergisiz teknolojik alet satışları bugün itibari ile başlıyor. Kasım ayında her sektörde geçerli olan indirimler vergisiz telefonlarda ikinci indirimi getirdi. Cumhurbaşkanı seçimlerinde seçim vadi olarak verilen gençlere vergisiz teknolojik alet satışının tüm detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Detayları ile hangi kapsamda satışların olacağı tüm üniversite öğrencilerine duyuruldu. Vergisiz telefon ve bilgisayar satımlarının bugün yani 1 Kasım itibari ile başlayacağı günler öncesinden duyurulurken bu satışların her sene yapılan kasım indirimlerine denk gelmesi vergisiz telefonlarda ikinci bir indirimi de beraberinde getirdi. İşte tüm detaylar...

Vergisiz telefon satışları başlıyor!

Cumhurbaşkanı talimatı ile bugün başlayan vergisiz telefon satışlarında yalnızca örgün üniversite öğrenimi gören gençler Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen ve bakanlık tarafından belirtilen liste içerisindeki teknolojik aletlerden vergisiz olarak satın alabilecekler. Üniversite öğrencilerine bir defaya mahsus sunulan bu fırsatla beraber her sene kasım ayında gerçekleşen tüm sektörlerde uygulanan büyük indirimlerde denk geldi. Bu indirimlerinde öğrencilerin alacağı vergisiz telefonlara bir indirim daha eklemesi gençleri oldukça mutlu etti.

Hepsiburada ek bir kampanyayı başlattı!

Gençlere vergisiz telefon satışlarına ek kasım ayı indirimlerinin de başladığı Hepsiburada firması CEO’su yaptığı açıklamalarda gençlere ödeme kolaylıklarının da Hepsiburada tarafından sunulacağını belirtti. CEO Nilhan Onal Gökçetekin, 'Hükümetin gerçekleştirdiği vergisiz teknolojik cihaz kampanyasının kasım ayına denk getirilmesi bir tesadüf değil. Biz de firma olarak önde gelen teknoloji firmaları ile görüşerek, tablet, bilgisayar ve telefonlar için özel indirimler aldık. 10 bin TL, 11 bin TL seviyesindeki cihazları bu kampanyadan yararlanılabilmesi için koşul olan 9 bin 500 TL seviyesine çektik' ifadeleri ile kampanyanın detaylarını açıkladı.

Bununla beraber Ticari Grup Başkanı Ender Özgün açıklamalarında bu seneki kasım indirimlerinde üniversite öğrencilerine sunulan vergisiz cihaz projesi kapsamındaki cihazlar da dahil olmak üzere 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonunun müşterileriyle buluşturacaklarını açıkladı.