Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gökçe Bahadır Bodrum'da Tatil Yaptı

Müzisyen eşi Emir Ersoy ile Bodrum'da tatil yapan Gökçe Bahadır, sessiz ve sakin bir tatil geçirdiğini söyledi. Tatilin keyfini çıkaran Bahadır, basın mensuplarına teşekkür ederek ayrıldı. Diğer magazin haberlerinde ise Özlem Yıldız'ın kendisi için aldığı tektaş yüzüğü ve İrem Derici'nin Çeşme'de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmesi yer aldı.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 15:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gökçe Bahadır Bodrum'da Tatil Yaptı

Müzisyen eşi Emir Ersoy ile sanatçı dostlarının aksine yazın Bodrum Kızılağaç'ta kiraladıkları kulübede tatilini geçiren Gökçe Bahadır, Çok güzeldi. Sessiz sakin ve tam bir kafa dinlemelik tatil oldu bizim için dedi. Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen güzel oyuncu, trafiğin aksamaması için basın mensuplarına teşekkür ederek, kendisini bekleyen aracıyla Etiler'den ayrıldı.

Yaz aylarını eşi Emir Ersoy’la Bodrum-Kızılağaç’ta kiraladıkları kulübede geçiren Bahadır, mütevazı tatili sorulunca “Harikaydı. Sessiz sakin ve tam kafa dinlemelik bir tatil oldu” dedi. (Behlül AYDIN) Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...TEK TAŞIMI KENDİM ALDIMÖzlem Yıldız önceki gün City’s Nişantaşı’ndaydı. Turizmci Mete Vardar’la aşk yaşayan sunucu, tektaş yüzüğüyle dikkat çekti. Muhabirler “Yüzük sevgilinizin hediyesi mi?” diye sordu, Özlem Yıldız “Hayır, tektaşımı kendim aldım” diye yanıt verdi.KIZLAR GÜNÜİrem Derici önceki gün Çeşme’deki Yuzu Beach’te kız arkadaşları ile buluştu ve yazın son günlerinin keyfini çıkardı. Sahilde koyu sohbete dalan Derici, bir taraftan da arkadaşlarına şampanya servisi yaptı. Şarkıcı, sıcaktan bunalınca yeniden suya girdi ve daha sonra şezlonguna geçerek güneşlendi. (Deniz BOY)KIRMIZI ÇOK YAKIŞMIŞMine Tugay, havuz başındaki karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, kucağında köpeği ve kırmızı bikinisiyle pozlar verdi. Tugay’ın fotoğrafı birçok beğeni ve yorum aldı. Tugay’a hayranları “Kırmızı çok yakışmış” dedi.