Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hande Erçel, Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da Kutlamalara Katıldı

Türkiye bugün, Cumhuriyet'in 100. yılını kutluyor. Hande Erçel, İstanbul'daki kutlamalara sevgilisi Hakan Sabancı'yla katıldı ve bayram paylaşımları yaptı. Hande, yeğeni Mavi ve Hakan Sabancı ile fotoğraf çektirdi ve sosyal medyada paylaştı. Hande Erçel'in Cumhuriyet Bayramı paylaşımları büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 23:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hande Erçel, Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da Kutlamalara Katıldı

Türkiye bugün, Cumhuriyet'in 100. yılını kutluyor

Hem yurt içi em de yurt dışında yapılan etkinliklerle de coşku iki katına çıkmış durumda... Bu kutlamalardan en görkemlileri ise İstanbul'da gerçekleşiyor. Oyuncu Hande Erçel, İstanbul'daki kutlamalara sevgilisi Hakan Sabancı'yla gitti. Hem yeğeni hem de sevgilisiyle fotoğraf çektiren Hande, o anları hayranlarıyla paylaştı. Hande'den bayram paylaşımı İlk paylaşımını yeğeni Mavi ile yapan Hande Erçel, 'Dedeciğimin astsubay rozeti, ailemizin geleceği Mavi ile 100. yılımız kutlu olsun. Nice yüzyıllara canım ülkem' notunu düştü. Erçel diğer karesini ise aşkı Hakan Sabancı ile paylaştı. Sabancı'nın omzuna başını koyan Hande Erçel, bir de kalp emojisi ekledi.

Şu sıralar Burak Deniz ile Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımlarıyla konuşuluyor.

Dedesinin astsubay rozetiyle poz veren Erçel'in paylaşımı çok beğenildi. Projelerinin yanı sıra Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Hande Erçel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Ablası Gamze Erçel'in kızı Mavi ile poz veren Hande Erçel paylaşımına 'Dedeciğimin astsubay rozeti, ailemizin geleceği Mavi'ye 100. Yılımız kutlu olsun! Nice yüzyıllara canım ülkem' notunu düştü. Erçel'in bu paylaşımı sosyal medyadan büyük beğeni topladı. Sosyal medyada @handemiyy adıyla paylaşım yapan ünlü oyuncunun 31,2 milyon takipçisi bulunuyor.