Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programındaki Espriye Tepkiler

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programındaki esprili sözleri sosyal medyada gündem oldu. Programa katılan bir konuğun dekoltesine dikkat çeken Kaya, herkesi güldürdü.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 20:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programındaki Espriye Tepkiler

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programındaki Espriye Tepkiler

Hasan Can Kaya’nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan Konuşanlar her hafta Exxen’de yayınlanıyor. Konuşanlar'ın 118. bölüm tanıtımı yine sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can Kaya programa gelen bir konuğunun derin göğüs dekoltesini görünce dayanamadı. Hasan Can'ın kadın konuğuna 'Esra seni ve silikonlarını alabiliriz' sözleri stüdyodaki herkesi güldürdü. Konuk ise 'Hadi tabularımı yıkıp çıkayım ben' diye yanıt verdi. Hasan Can ise; 'Tabularını yıkıp çıkacaksın. Bu ne tabusu sen Türkan Şoray mısın? Nasıl yıkarsın tabularını. Bu ülke ne ile ayakta duruyor zannediyorsun? Senin tabuların yahu.' diyerek esprili bir karşılık verdi. Tüm salonda kahkaha tufanı yaşandığı anlarda Esra Hanım; 'Bende olan hikayelerin çoğu bilindik insanlar. Ünlülerle iş yapıyorum ya. Acarkentte spaydı. Hatırlar mısın?' diye cevap verince Hasan Can 'Esra'ya kocaman bir alkış' diyerek konuğunun ismini tahtaya yazdı.

'Konuşanlar' programı ile ününe ün katan Hasan Can Kaya, 118. yeni bölüm tanıtımındaki bir kesit sosyal medyanın gündemine oturdu. Hasan Can Kaya, programa katılan bir konuğun dekoltesini diline doladı, esprisi ile şaşırttı. Detaylar ????