Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hivda Zizan Alp Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Setinde Kaza Geçirdi

Hivda Zizan Alp, Kendi Düşen Ağlamaz dizisi setinde merdivenden düşerek kaza geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ünlü oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Hivda Zizan Alp, Mimar Sinan Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi'nde eğitim aldıktan sonra reklam filmleri ve dizilerde boy göstermeye başladı.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 21:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hivda Zizan Alp Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Setinde Kaza Geçirdi

Hivda Zizan Alp Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi Setinde Kaza Geçirdi

Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Selen Soyder, Yonca Şahinbaş ve Berat Yenilmez gibi isimlerinde başrollerinde yer aldığı TRT1'de ekrana getirilen Kendi Düşen Ağlamaz beğeniyle takip ediliyor. İzleyiciden büyük ilgi gören Kendi Düşen Ağlamaz dizisi çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Çekimler esnasında yaşanan bir kaza yürekleri ağızlara getirdi.

HİVDA ZİZAN ALP KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ ÇEKİMLERİNDE MERDİVENDEN DÜŞTÜ

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde hayat verdiği Serap karakteri ile adından söz ettiren Hivda Zizan Alp talihsiz bir olay yaşadı. Hivda Zizan Alp, dizinin çekimleri sırasında merdivenden düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Alp'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hivda Zizan Alp Kimdir?

Hivda Zizan Alp, 9 Kasım 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Hivda Zizan Alp özellikle reklam filmleri ile tanındı. Son dönemde dizilerde de boy gösteren oyuncu Hivda Zizan Alp, “Yeşil Deniz” ve “Fi” dizileriyle tanınmaya başladı. Başarılı oyuncu; Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünü paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Elvan karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı.