Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hülya Avşar Siyah Bikinisiyle Yaza Veda Etti

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, siyah bikinisiyle yaptığı dans videosunu Instagram hesabından paylaşarak yaza veda etti. Tuğba Ekinci ise bu paylaşıma yorum yaparak dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 12:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Hülya Avşar Siyah Bikinisiyle Yaza Veda Etti

Hülya Avşar'ın Dansı

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulan Hülya Avşar, son olarak siyah bikinisiyle dans ederek yaza veda etti. Avşar'ın dansına Ekinci'den yorum gecikmedi. "HÜLYA ABLAMIZ YAZA VEDA EDİYOR, KİM UTAR?" 2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından siyah bikinili dans videosunu paylaşan Hülya Avşar, "Yaza veda" notunu düştü. Avşar'ın yoruma kapalı yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Tuğba Ekinci'nin Yorumu

Yeni şarkısının tanıtımı yapmak için sık sık cüretkar danslar ettiği için tepki çeken Tuğba Ekinci ise Avşar'ın videosunu kendi hesabından yayınlayarak "Bana kimse demesin açık videoların var. Hülya ablamız yaza veda ediyor helal kim tutar? Onun yorumları kapalı benim ki açık" yorumunu yazdı.

Hülya Avşar'ın Tatil Paylaşımları

Bütün yazı Ayvalık'taki yazlığında geçiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, sosyal medyada aktif bir isim olduğu için sık sık tatilinden paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Sonunda yaza veda eden Avşar, havuz başında bikinisiyle yaptığı dansı Instagram hesabından yayınladı. "Yaza veda" Ünlü sanatçı, videoyu ise yoruma kapalı ve "Yaza veda" notuyla paylaştı. Sık sık Avşar kızını hedef alan Tuğba Ekinci, ünlü şarkıcının videosunu sayfasından paylaşıp şunları yazdı: "Bana kimse demesin açık videoların var. Hülya ablamız yaza veda ediyor helal kim tutar, onun yorumları kapalı benimki açık."