Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in Oğulları Real Madrid'e Transfer Oldu

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in 14 yaşındaki oğulları Ömer, dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer oldu. Ömer Kutluay, 27 Ağustos'ta da babası, annesi ve ablası İrem ile Madrid'e gidip topbaşı yapmıştı. İbrahim Kutluay, oğlunu orada yalnız bırakmamak için ev kiralamış ve dört aylığına Madrid'e yerleşmişti. Anne Demet Şener ise sık sık Madrid'e oğlunun yanına giderek hasret gideriyor. Bugün yine Madrid'e giden Şener, sosyal medyada Madrid'ten çok özel pozlar paylaştı. 'MUTLULUĞUMU TARİF EDECEK KELİME BULAMIYORUM' Oğluyla hasret gideren Demet Şener, oğluyla fotoğrafının altına, 'Özlemek de güzel sonunda kavuşmak olunca... Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum' ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 17:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in Oğulları Real Madrid'e Transfer Oldu

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in 14 yaşındaki oğulları Ömer, dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer oldu.

Ömer Kutluay, 27 Ağustos'ta da babası, annesi ve ablası İrem ile Madrid'e gidip topbaşı yapmıştı. İbrahim Kutluay, oğlunu orada yalnız bırakmamak için ev kiralamış ve dört aylığına Madrid'e yerleşmişti. Anne Demet Şener ise sık sık Madrid'e oğlunun yanına giderek hasret gideriyor.

Çok Özel Paylaşımlar!

Bugün yine Madrid'e giden Şener, sosyal medyada Madrid'ten çok özel pozlar paylaştı. Oğluyla hasret gideren Demet Şener, oğluyla fotoğrafının altına, 'Özlemek de güzel sonunda kavuşmak olunca... Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum' ifadelerini kullandı.

Demet Şener'in Paylaşımı

1995 yılında Türkiye Güzeli seçilen Demet Şener, 2005 yılında basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi. Ünlü modelin bu evlilikten İrem ve Ömer adında iki evladı oldu. Şener, Instagram'da yayınladığı bir pozla gündeme geldi. Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir paylaşımda bulunan ünlü model, İrem Kutluay'la bir pozunu yayınladı. Şener, paylaşımına 'Şansım, güzel kızım, hayat arkadaşım' notunu ekledi.