Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebek Heyecanı Yaşıyor

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli, ikiz bebek heyecanı yaşıyor. İdo Tatlıses, bebeklerin doğumuna kısa bir süre kaldığını ve heyecandan yerinde duramadığını söyledi. İkiz bebeklerin isimleri henüz belirlenmedi.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 00:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebek Heyecanı Yaşıyor

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli İkiz Bebek Heyecanı Yaşıyor

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. İkiz babası olmaya hazırlanan İdo Tatlıses, ikiz bebekleri hakkında konuştu. Tatlıses, 'Bütün ailede heyecan zirve yapmış durumda doğuma 3 aydan daha kısa bir zaman kaldı. Ve ben heyecandan yerimde duramıyorum bu sebepten kendimi sürekli alışverişte buluyorum' dedi.

İdo Tatlıses bebeklerinin ismi hakkında konuştu!

İkiz bebeklerinin isimleri konusunda halen daha kararsız olduklarını söyleyen şarkıcı İdo Tatlıses, 'Bebeklerimizin ve eşimin sağlığı şuan önemli isimlerine henüz karar vermedik' dedi.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in Mutlu Birlikteliği

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, 2021 yılında evlendi. Mutlu birlikteliği olan çift, şimdilerde tatlı bir heyecan yaşıyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu ve gelininin ikiz bebek beklediğini duyurmuştu.

İkiz Bebeklerin İsimleri Henüz Belli Değil

İkiz bebeklerin isimleri henüz belirlenmedi. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, bebeklerin ve eşin sağlığına odaklandıklarını ve isim konusunda karar vermediklerini söyledi.