Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İlhan Mansız ve Sevgilisi Lela Leyla İkinci Kez Baba Oluyor

Milli takımımızın ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, sevgilisi Lela Leyla ile ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Mansız'ın eski sevgilisi Nina Ritter'den Aimee adında bir kızı bulunuyor. Mansız ve Leyla, bebeğin cinsiyetini öğrendikleri bir cinsiyet partisi düzenledi. Bebekleri erkek olacak.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 21:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İlhan Mansız ve Sevgilisi Lela Leyla İkinci Kez Baba Oluyor

Milli takımım ve Beşiktaş’ın eski efsane futbolcusu İlhan Mansız

İlhan Mansız, 20 yıl önce büyük aşk yaşadığı Alman sevgilisi Nina Ritter’den Aimee adında bir kızı bulunan Mansız, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Sevgilisi Lela Leyla 5 aylık hamile. Mansız bu defa erkek babası olacak.

"ARAMIZA KATILMANI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

Sevgilisiyle fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Mansız şunları yazdı: "Aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz."

Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız

Ünlü futbolcu İlhan Mansız, 20 yıl önce büyük aşk yaşadığı Alman sevgilisi Nina Ritter'den Aimee adında bir kızı vardı. YENİ AŞKA YELKEN AÇTI Sevgilisinden ayrılan eski futbolcu, yeni aşka yelken açtı. 2 YILDIR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Mansız, Azerbaycanlı Nina Ritter ile 2 yıldır doludizgin aşk yaşıyor. ÜNLÜ ÇİFTTEN SEVİNDİREN HABER 2 yıldır birlikte olan çiftten bugün sevindiren haber geldi. 20 YIL SONRA YENİDEN BABA OLUYOR! Ünlü çift bebek beklediklerini hayranlarıyla paylaştı. FUTBOL TOPUNA VURARAK ÖĞRENDİ! Bugün bir cinsiyet partisi düzenleyen çiftten İlhan Mansız, bebeğinin cinsiyetini küçük bir futbol topuna vurarak öğrendi. Çiftin, bebekleri erkek olacak. ERKEK BEBEK BEKLİYORLAR! İşte İlhan Mansız ve Lela Leyla'nın bebeklerinin cinsiyetini öğrendiği o anlar! Eski futbolcu İlhan Mansız 20 yıl sonra aynı heyecanı yaşıyor! İlhan Mansız bebeğinin cinsiyetini işte böyle öğrendi! | Video