Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail-Filistin Çatışmasında ABD'nin Tutumu Tartışılıyor

İsrail-Filistin çatışmasında ABD'nin tutumu tartışılıyor. Gazze'deki sivil katliamlar ve ABD Başkanı Joe Biden'ın politikası hakkında yapılan ankette, Amerikalıların çoğunluğu İsrail yardımını desteklemekte ve Biden'ın politikasından memnun olmadıklarını ifade etmektedir. Ancak çatışmanın Orta Doğu'ya yayılma riski ve terör saldırıları konusunda endişeler bulunmaktadır. Öte yandan, Gamze Taşkın'ın estetik değişimi sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve hayranlarını şaşırtmıştır.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 22:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İsrail-Filistin Çatışmasında ABD'nin Tutumu Tartışılıyor

İsrail-Filistin Çatışması ve ABD'nin Tutumu

İsrail'in Hamas'ın baskınını bahane ederek Gazze'ye yönelik sivil hedefleri gözetmeden başlattığı operasyon, 13 gün boyunca devam etti. Bu süreçte sivil katliamlarının sürmesi, tüm dünyanın dikkatini çekti. ABD ise İsrail'e en büyük destek veren ülkelerden biri oldu. CBS News tarafından yapılan bir ankette, ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail-Filistin çatışmasına yönelik tutumu hakkında Amerikalılara sorular yöneltilmiştir. Ankete katılanların çoğunluğu, ABD'nin Gazze'deki Filistinlilere yardım sağlamasını desteklemekte ve Biden'ın politikasından memnun olmadıklarını ifade etmektedir. Ancak çatışmanın Orta Doğu'ya yayılma riski ve terör saldırıları konusunda da endişeler bulunmaktadır. Ayrıca, bazı katılımcılar Biden'ın İsrail'e fazla destek verdiği görüşünü savunmaktadır. Bu gelişmeler, İsrail-Filistin çatışmasının yanı sıra ABD'nin tutumunu da tartışmaya açmıştır.

Gamze Taşkın'ın Değişimi ve Sosyal Medya Etkisi

Gamze Taşkın, birçok televizyon yarışmasına katılan ve dikkat çeken bir isimdir. Sivri dili, manidar bakışları ve korkusuz tavırlarıyla tanınan Taşkın, özellikle Kısmetse Olur programında adından söz ettirmiştir. Ancak son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka birine dönüşen Taşkın, sosyal medyada büyük ilgi görmüştür. Bu değişim, hayranlarını şaşırtmış ve çeşitli yorumlara neden olmuştur. Gamze Taşkın'ın Sakaryalı olduğu bilinmektedir ve kendisine ait bir markası bulunmaktadır. Sosyal medya paylaşımları ise dikkat çekmektedir.