Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

It Follows Filminin Devam Filmi Geliyor

Başrollerini David Robert Mitchell ve Maika Monroe'nun paylaştığı 2014 yapımı korku filmi 'It Follows' devam filmiyle uzun bir aradan sonra yeniden geliyor. Film, izleyicileri korku dolu bir maceraya sürüklemektedir. İlk filmde bir lanetle karşı karşıya kalan genç bir kadının yaşadıklarını anlatmaktadır. Devam filminin ise hangi konuyu ele alacağı henüz açıklanmamıştır.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 10:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

It Follows Filminin Devam Filmi Geliyor

Başrollerini David Robert Mitchell ve Maika Monroe'nun paylaştığı 2014 yapımı korku filmi 'It Follows' devam filmiyle uzun bir aradan sonra yeniden geliyor.

Film, izleyicileri korku dolu bir maceraya sürüklemektedir. İlk filmde bir lanetle karşı karşıya kalan genç bir kadının yaşadıklarını anlatmaktadır. Devam filminin ise hangi konuyu ele alacağı henüz açıklanmamıştır.

David Robert Mitchell ve Maika Monroe

David Robert Mitchell, 'It Follows' filminin yönetmenliğini üstlenmiştir. Maika Monroe ise başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmaktadır. İkili, ilk filmdeki performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

It Follows Filmi

'It Follows', korku türündeki filmlerden farklı bir konusu ve gerilim dolu atmosferiyle dikkat çekmektedir. Film, izleyicileri korku ve gerilim dolu bir dünyaya sürükleyerek adeta nefes kesmektedir.

It Follows Filminin Devam Filmi

Uzun bir aradan sonra gelen devam filmi, merakla beklenmektedir. İlk filmdeki başarısıyla dikkat çeken 'It Follows', devam filmiyle de aynı etkiyi yaratmayı hedeflemektedir.