Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İYİ Parti’den Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker

İYİ Parti’den Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, turizm, kültür ve sanatla bağdaşması dolayısıyla belediye başkanı olmak istediğini belirtti. Peker, Safranbolu'nun daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağını ifade etti.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 06:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İYİ Parti’den Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker

İYİ Parti’den Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bağdaştığı için, ben Safranbolu olduğum için bu yörenin çocuğu olduğum için buraya dokunmak için belediye başkanı olmak istedim" dedi.

Peker de Karabüklü olduğunu ve çocukluğunun bu yörede geçtiğini belirterek, kişiliğinin turizm, kültür ve sanatla bağdaşması dolayısıyla kente dokunmak için belediye başkanı olmak istediğini anlattı.

"Safranbolu'da bugüne kadar çok güzel şeyler olmuş ama bana göre hak ettiği yere gelememiştir." diyen Peker, belediye başkanı olma kaygısı taşımadığı için çok rahat olduğunu ve kendisini evinde hissettiğini dile getirdi.

Peker, belediye başkanı seçildiği takdirde, çalışma arkadaşlarıyla Safranbolu'yu en güzel ve kaliteli seviyeye getireceklerini kaydetti.

Programa, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Orkun Kanber, il ve ilçe teşkilatlarının üyeleri de katıldı.