Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İzmir Urla'da Diva Konseri İzdiham Yarattı

İzmir Urla'da Diva'nın konseri büyük ilgi gördü ve izdiham yarattı. Mekânın oturma kapasitesi artırıldı ve rezervasyonlar günler öncesinden dolu oldu. Diva'nın sahnesine çıktığı gece, hayranlarının yoğun tezahüratlarıyla geçti. Tatil hazırlığı yapan Gökçe Bahadır, alışveriş yaparken marka takıntısı olmadığını söyledi. Şimdi 90'lar grubunun üyesi Metin Özülkü, eşi Eda Özülkü ile nikah tazelemeyi düşündüğünü açıkladı. Onur Tuna, SMA hastası Merve için sahaya çıktı ve organizasyonda basketbol oynadı.

Yayın Tarihi: 10.07.2023 11:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

İzmir Urla'da Diva Konseri İzdiham Yarattı

Yoğun İlgiyle Mekânın Oturma Kapasitesi Artırıldı

İzmir Urla'da sahne alan Diva'nın hayranları izdiham yarattı. Yer bulamayan hayranları için mekânın oturma kapasitesi yüzde 25 artırıldı, gecenin rezervasyonları günler öncesinden doldu taştı. Bülent Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının büyük tezahüratlarıyla sahneye çıktı. Hayranlarının çatal, bıçaklarla masa ve tabaklara vurarak bis isteğine tepkisiz kalmayan Diva 3 kez yeniden sahneye geldi. Urla Sahne'nin sahibi, locaların 45 bin TL gibi rekor fiyatlara satıldığını, kısa sürede biten localardan Diva'yı izlemek isteyen hayranlarının 100 bin TL teklif ettiğini söyledi.

Tatil Hazırlığı

Gökçe Bahadır hafta sonu Nişantaşı’nda tatil alışverişindeydi. Ozan Güven’in ortağı olduğu mağazada sandalet deneyen oyuncu beğendiklerini aldı. Her kadın gibi ayakkabı sevdiğini ama marka takıntısı olmadığını söyleyen Bahadır, “Çılgınca alışveriş yapmam. Nadir çıkıyorum, çıkınca da tüm ihtiyaçlarımı alıyorum” dedi.

Eda'yla Nikah Tazelemeyi Düşünüyorum

Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Hazal, Jale ve Erdal Çelik’in yer aldığı Şimdi 90’lar grubu, geçen akşam Moda Kayıkhane’de sahneye çıktı. 90’ların hit şarkılarını seslendiren ekibe dinleyicileri hep bir ağızdan eşlik etti. Metin Özülkü, sahneden eşi Eda Özülkü’ye de mesaj gönderdi: “Eda ile yaklaşık 40 yıllık beraberliğimiz var. Bakmayın evlendikten sonra hüzünlü şarkılar yaptığımıza, Eda ile yeniden nikâh tazelemeyi düşünüyorum.”

Merve İçin Sahada

Onur Tuna, SMA hastası minik Merve için sahaya çıktı. Ünlü oyuncu, memleketi Gelibolu’da Merve bebek yararına düzenlenen organizasyonda, mezunu olduğu Gelibolu Anadolu Lisesi’nden arkadaşlarıyla basketbol oynadı. Tuna, maç sonunda Merve’yle beraber tribünleri selamladı.