İzmirli Dönerci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çocuklara İkramda Bulundu
İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir dönerci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle çocuklara lezzetli döner ekmek ve ayran ikram ederek bayram coşkusunu paylaştı.
Bayram Coşkusu Halit Ziya Bulvarı'nda Yaşandı
Halit Ziya Bulvarı'nda yer alan dönerci, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram dolayısıyla iş yerini balonlar ve bayraklarla süsleyerek çocuklara özel bir tezgah kurdu. Mükemmel ikramlarla dolup taşan tezgahın önünde sıraya giren onlarca çocuk, ekmek arası döner ve ayranla mutluluk yaşadı.
Gelenek Sürüyor
Dükkanını eşiyle birlikte işletmekte olan Fatma Işık Koca, yaptıkları ikramlar hakkında gazetecilere bilgi vererek, "Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çocuklara ikramda bulunuyoruz. Amacımız çocukları sevindirmek" dedi. Bu güzel geleneği sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Koca, önümüzdeki yıllarda da benzer etkinliklere devam edeceklerini belirtti.
İzmir'in Konak ilçesinde bir dönerci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklara döner ekmek ve ayran ikram etti. Halit Ziya Bulvarı'nda faaliyet gösteren dönerci, bayram dolayısıyla her yıl yaptığı gibi balon ve bayraklarla süslediği iş yerinin önüne tezgah kurarak çocuklara ikramda bulundu.