Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kaan Yıldırım İmaj Değişikliği Yaptı, Pınar Deniz ile Evlilik Vakti Geldi

İyi Bir Aile Değiliz filminin kadrosunda yer alan Kaan Yıldırım, imaj değişikliği yaparak setten fotoğrafını paylaştı. Pınar Deniz ile uzun süredir birlikte olan Yıldırım için evlilik vakti gelmiş gibi görünüyor. Kaynana Seyhan Yıldırım'ın ültimatom vermesiyle çiftin evlilik konusu gündeme gelmiş durumda.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 18:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kaan Yıldırım İmaj Değişikliği Yaptı, Pınar Deniz ile Evlilik Vakti Geldi

Kaan Yıldırım İmaj Değişikliği Yaptı, Pınar Deniz ile Evlilik Vakti Geldi

İyi Bir Aile Değiliz filminin kadrosunda yer alan Kaan Yıldırım rol aldığı film için imaj değişikliğine gitti. Yakışıklılığı ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Yıldırım setten fotoğrafını paylaştı. Kaan Yıldırım paylaşımına 'Harika bir set bitti, emeği geçen herkese çok teşekkürler' notunu düştü. Ünlü isme yorum yapanlar arasında bir süredir mutlu bir beraberlik sürdürdüğü Pınar Deniz de yer aldı. 'Üf' yorumunu yapan Deniz yorumuna kalpli emojiler de ekledi. Kaan Yıldırım’ın bazı takipçileri imajını beğenirken bazı takipçileri ise 'Lütfen eski saçlarına geri dön' yorumlarında bulundu.

Uzun süredir birlikte olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım için evlilik vakti geldi. Kaynana Seyhan Yıldırım, ültimatom verdi: Haydi artık, seni gelinim olarak görmek istiyorum! Pınar Deniz bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. İlişkilerini hep gözler önünde yaşayan çift, sık sık sosyal medyadan da paylaşım yapıyor. Takvim'in haberine göre; Geçtiğimiz aylarda yaptıkları paylaşımla evlenecekleri konuşulan çift, herkesi heyecanlandırmıştı. Instagram hesabından Deniz'le çektirdiği fotoğrafları ve güzel oyuncunun yüzük taktığı parmağını gösterdiği bir pozu paylaşan Yıldırım, 'Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir' notunu düştü. Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırmıştı. Abla Nilüfer Yıldırım'la kısa sürede iyi bir bağlantı kuran Deniz'in görümcesiyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu. Abla Yıldırım'ın ardından anne Seyhan Yıldırım'la bir araya gelen ve sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Deniz, kaleyi içerden fethetmişti. Kendileriyle içli dışlı olan Deniz'i gelinleri olarak görmek isteyen Yıldırım ailesi, hem Kaan Yıldırım'a hem de Pınar Deniz'e 'artık evlenin' baskısı yapıyor. İddiaya göre özellikle anne Yıldırım'ın, 'İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen' dediği öne sürülüyor.