Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kasım Ayında Burçlar İçin Beklentiler

Kasım ayında Terazi, Yay ve Oğlak burçları için güzel fırsatlar beklenirken, Koç, Boğa ve İkizler burçları zorlu bir dönem geçirecek.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 11:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kasım Ayında Burçlar İçin Beklentiler

Terazi Burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Terazi burçlarını kasım ayında güzel fırsatlar bekliyor. Özellikle iş hayatında çok istedikleri bir konuma ulaşma şansı yakalayacak olan Terazi aşk hayatı renksiz ise çok mutlu bir döneme merhaba diyecek. Evli olanlar, eşleriyle gezme şansı yakalayabilir. Bekar olan Teraziler ise yeni bir kişi ile tanışma şansı yakalayacak. Maddi yönden beklenen bir para varsa size gelecek.

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık)

Kasım ayının bir başka şanslı burcu ise Yay burcu olacak. Uzun süredir beklenen bir para varsa, o para kavuşacak olan Yay, iş hayatında yeni bir konuma terfi edebilir. Seyahat etme planlı olan Yaylar, kasım içinde o çok istenen seyahate çıkabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-20 Ocak)

Aile hayatı ve ilişkisinde sorun olan Oğlaklar, kasım ayı içinde istediği sonuçları alacak. Aşk hayatında mutlu bir süreci olan Oğlaklar ise partnerlerine kasımda istediği gibi zaman ayırma şansı yakalayacak. Maddi yönden istenen her şeyi elde edebilecek olan Oğlak bireyi, güçlü bir dönem geçirecek.

Kasım Ayında Zorlu Bir Dönem

Kasım ayı 3 burç için kelimenin tam anlamıyla zor geçecek. Astrologlar önümüzdeki ay, 3 burcu herhangi bir durumda sakin kalmaları yönünde yönünde uyarıyor.

Koç Burcu

Koçlar, maddi konularda ve ilişkilerde zorlu bir sürece girebilir. Bu süre zarfında Koç burcu insanının tahammül seviyesinde azalma yaşanabileceğini belirten astrologlar, onları öfkelerine hakim olmaları yönünde uyarıyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur!

Boğa Burcu

Kasım ayında ailevi sorunlar yaşamaları muhtemel olan Boğalar gayrimenkul konularında da sürpriz gelişmelere açık olacaklar. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu nedenle bu kişilerin yaşanacak herhangi bir olumsuzluk karşısında sükunetini koruması gerekiyor.

İkizler Burcu

İkizler, astrologlara göre kasım ayında sıkıntılı bir sürece girecek olan burçlar arasında yer alıyor. Onlar bir süre hayatlarındaki tüm ilişkilere dikkat etmeli. Her an her şeye sinirlenerek iletişim kurdukları takdirde çevrelerindeki kişileri kırabilirler.