
Kayseri'de Turizm Ormanı İçin Destek Concerti
Erciyes Dağı'na yapılması planlanan turizm ormanına destek amacıyla Kayseri'de muhteşem bir konser gerçekleştirildi. Konsere ev sahipliği yapan Erciyes Kültür Merkezi, bu anlamlı projenin tanıtımı için önemli bir platform oldu.
Murat Ünalmış'tan Özel Performans
Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) işbirliği ile düzenlenen etkinlikte sahne alan RIDERS grubu, sinema sanatçısı Murat Ünalmış ile birlikte unutulmaz anlar yaşattı. Ünalmış, klarnetiyle Gesi Bağları türküsünü çalarak dinleyicilerden büyük beğeni topladı.
Projenin Önemi ve Katılım
Konser sonunda, KAYOTED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdal, projeye katkı sağlayan isimlere plaket takdim etti. Etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Derneğin Hedefleri
KAYOTED Yönetim Kurulu Başkanı Erdal, dernek olarak eğitim ve sosyal sorumluluk çerçevesinde önemli faaliyetler yürüttüklerini belirtti. "Elde ettiğimiz gelirle kalıcı bir miras bırakmak istiyoruz. Erciyes yolunda bir orman kurmanın, hem turizme katkı sağlaması hem de sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmesi hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.
Beklentilerin Üzerinde Katılım
Konsere duyulan ilgi oldukça yoğundu. Konser mekanının kapasitesi 1200 kişi olmasına karşın, 1150 civarında biletin satılmış olması katılımcıların desteğini gösteriyor. Erdal, bu yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını vurguladı.
Kayseri'de Erciyes Dağı'na kurulması planlanan turizm ormanına destek amacıyla konser düzenlendi. Erciyes Kültür Merkezi'nde, Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) işbirliğinde hayata geçirilen proje için düzenlenen konserde sahne alan RIDERS grubuna sinema sanatçısı Murat Ünalmış da klarnetiyle eşlik etti.