Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kendall Jenner'ın Bikinili Paylaşımıyla Gündemde

Instagram'da 300 milyona yakın takipçisi bulunan Kendall Jenner'ın bikinili paylaşımına ablası Khloe Kardashian'dan da yorum geldi. Jenner'ın özel hayatıyla ilgili iddialar ve sağlık sorunları hakkında da bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 17:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kendall Jenner'ın Bikinili Paylaşımıyla Gündemde

Instagram'da 300 milyona yakın takipçisi bulunan Kendall Jenner'ın bikinili paylaşımına milyonlarca beğeni geldi.

Kahverengi tonlarında desenli bir bikini tercih eden Jenner, aksesuar olarak yalnızca yüzük kullandı. Jenner'ın paylaşımına ablası Khloe Kardashian'dan da yorum gecikmedi. Khloe Kardashian, Jenner'ın pozuna ''Lanet olsun, sen gerçekten o kızsın'' yorumunu yaptı.

Özel hayatıyla adından sık sık söz ettiren Kendall Jenner, bir dönem Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid ile flört ettiği iddialarıyla gündeme düşmüştü. İddialara göre Gigi Hadid, erkek kardeşinin Kendall Jenner ile aşk yaşamasından hoşnut değildi. Daha sonrasında Anwar Hadid, ünlü şarkıcı Dua Lipa ile uzun soluklu bir aşka yelken açtı.

Kendall Jenner, daha önce verdiği bir röportajda aşk anlayışına dair şunları söylemişti:''Gerçekten birini sevdiğim zaman, onu çok severim. Hiçbir bahane olmadan severim. Vedaları sevmem. Veda etmemek için savaşırım. İlişkilerim için hep savaşırım. Bazen utangaç ve mesafeli olmama rağmen çok küçük yaşlardan beri böyle oldum.''

Geçmişte sağlık sorunları da yaşadığını anlatan Kendall Jenner, ''Gerçekten çok kötü panik atak krizleri atlattım. Uykumun ortasında da korku atakları yaşıyordum. Nefes alamıyordum ve çok kötüydüm itirafında bulunmuştu.

Bebeklere hayran olduğunu söyleyen Kendall Jenner, anne olmayı çok istediğini de sözlerine ekledi. Jenner, ''Bebek sahibi olmam için gereken zaman geliyormuş gibi hissediyorum'' itirafıyla çok konuşuldu.

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde ABD’de dünyaya geldi. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğan Jenner'ın babası Bruce Jenner sonrasında cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını aldı. Toplamda 8 üvey kardeşi bulunan Kendall Jenner, 2014 yılında Sierra Canyon Okulu’ndan mezun oldu. 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başlayan Kendall Jenner; OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti. 2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte ‘Stil Elçileri’ seçildi. 2011 yılında Vogue, 2012 yılında ise Teen Vogue dergisinde kapak oldu.

Girişimcilik de yapan Kendall Jenner, kız kardeşi Kylie ile 'Kendall Kylie' adını verdikleri bir giyim markası yarattı. Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a çıplak poz vermişti. Hayatına dair kareleri sık sık Instagram'da takipçileriyle paylaşan Kendall Jenner'e yorum ve beğeni yağıyor.