Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kendi Düşen Ağlamaz Yeni Bölümü Bu Akşam Yayınlanmayacak

Olay örgüsü ve geniş oyuncu kadrosuyla Perşembe gününün iddialı yapımlarından olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Türkiye Hırvatistan maçı sebebiyle dizinin yeni bölümü ertelendi.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 18:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kendi Düşen Ağlamaz Yeni Bölümü Bu Akşam Yayınlanmayacak

Kendi Düşen Ağlamaz Bu Akşam Var Mı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Olay örgüsü ve geniş oyuncu kadrosuyla Perşembe gününün iddialı yapımlarından olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölümü son olarak 5 Ekim Perşembe günü ekranlara gelmişti. Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Selen Soyder gibi oyuncuların rol aldığı yapım bugün TRT yayın akışında yer aldı. Ancak dizinin yeni bölümü olup olmadığı ise bu akşam oynanacak milli maç sebebiyle merak ediliyor.

Türkiye Hırvatistan karşılaşması bugün TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak. A Milli takımın maçı olduğu günler genellikle dizinin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Peki Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Kendi Düşen Ağlamaz neden yok?

Kendi Düşen Ağlamaz Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kendi Düşen Ağlamaz adlı yapımın yeni bölümü bugün izleyici karşısına çıkmayacak. Yapımın tekrar bölümü ekranlara gelecek. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Hırvatistan Türkiye maçı bu akşam oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan milli maç, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu sebeple Kendi Düşen Ağlamaz adlı yapımın yeni bölümü yayınlanmayacak.

Kendi Düşen Ağlamaz Yeni Bölüm Neden Yok?

Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı yok mu soruları yanıt arıyor. Başrollerinde Eylül Tumbar ve Enes Koçak'ın yanı sıra kadrosunda Selen Soyder, Hakan Yılmaz, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Berat Yenilmez gibi isimlerin yer aldığı dizi 12 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı Perşembe listesinde yer almadı. Bu noktada Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, saat kaçta soruları gündemdeki yerini aldı. Yapımın sıkı takipçileri yeni bölüm tarihi için gözlerini kanal ve yapımdan gelecek açıklamalara çevirdi.