Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kim Kardashian Tatilde: Pembe Bikinisi ve Cesur Pozlarıyla Dikkat Çekti

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, pembe bikinisi ve cesur pozlarıyla tatilde dikkat çekti. Kardashian'ın binlerce dolar değerindeki bikinisi ve fit vücudu kameralara yansıdı. Ayrıca, Kim Kardashian'ın altın rengi bikinisiyle verdiği cesur pozlar sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 16:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kim Kardashian Tatilde: Pembe Bikinisi ve Cesur Pozlarıyla Dikkat Çekti

Pembe bikinisi ve cesur pozları dikkat çekti... Kim Kardashian tatilde!

Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı. Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, tatile gitti. Kardashian, binlerce dolar değerindeki pembe bikinisiyle dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda 'Kardashians' adlı reality şovunda yeni bir sevgilisi olduğunu itiraf eden ancak gizemli adamın kim olduğunu açıklamayan Kardashian'ın, Tom Brady'den bahsettiği iddiası uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. İki isim de konu ile ilgili açıklama yapmamış, ancak Brady'nin ünlü model Irina Shayk ile yeni bir aşka yelken açması bu söylentilerin kesilmesine sebep olmuştu. Özel hayatıyla sık sık gündem olmayı başaran reality şov yıldızı Kim Kardashian, son olarak tatile gitti. 'Barbiecore' tredine uyan ünlü isim, Chanel markasının 1990'larda çıkardığı pembe, vintage bir bikini giydi. 7 bin dolar değerinde, Chanel logosuyla kaplı bikinisiyle fit vücudunu sergileyen Kardashian'ın plajda geçirdiği keyifli anlar kameralara yansıdı. Uzun açlarını örerek toplayan ve aksesuar olarak altın bir kolye tercih eden 42 yaşındaki Kim Kardashian, tatilin tadını çıkardı.

Herkes kocasını konuşuyordu... Kim Kardashian altın rengi bikinisiyle poz verdi! Cesur poza beğeni ve yorum yağdı...

Kanye West garip tarzıyla gündemdeyken Kim Kardashian ise altın çağını yaşıyor. Kim Kardashian Instagram'da paylaştığı bir dizi pozla kum saati kıvrımlarını sergiledi. Kim Kardashian son dönemde hem markasıyla hem de kazancıyla altın çağını yaşıyor. SKIMS'in 42 yaşındaki kurucusu Kim Kardashian son olarak düz karnını vurgulayan minik bir altın bikiniyle inanılmaz fiziğini sergiledi. Ünlü Model İtalya Sokaklarında Üstsüz Dolaştı! Göğüslerini Minderle Kapattı! Kim, fit fiziğine hayranlıkla bakarken bir aynanın önünde iki poz verdi ve gönderinin altına 'Parıldayan her şey altındır' başlığını attı. Fotoğraflar, eski kocası Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'yi 'Kim'in radikalleşmiş versiyonuna' dönüştürmeye çalıştığı eleştirilerinden kısa süre sonra geldi.