Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kıvanç Tatlıtuğ Sinir Krizi Geçirdi! Aile Dizisi Son Bölümde Olay Oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile birlikte Aile dizisinde oynadığı sahnelerle büyük ilgi gördü. Son bölümdeki sinir krizi sahnesi sosyal medyada olay oldu. İlgili sahnede Aslan ve Devin arasında geçen tartışma, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 23:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kıvanç Tatlıtuğ Sinir Krizi Geçirdi! Aile Dizisi Son Bölümde Olay Oldu

Serenay Sarıkaya ile birlikte Aile dizisinde adeta döktüren Kıvanç Tatlıtuğ, son bölümde resmen devleşti!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı Aile dizisinin 16. bölümü yayınlandı. Dizide Aslan'ı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Devin'i oynayan Serenay Sarıkaya'nın yatak odasındaki tartışma sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

YUKARI BAK LAFI DİKKAT ÇEKTİ

İlgili sahnede beraber yatak odasına gelen Aslan ile Devin, Leyla'nın ve çocukların durumunu konuştu. Bu sırada üstünü değiştiren Aslan, Devin'in dikkatini çekti. Devin, Aslana 'Yeni taktiğin bu mu?' diye sorarken Aslan da ona 'Yukarı bak yukarı' diyerek yanıt verdi. Devin de aynısını Aslana yaparak intikamını aldı.

Sahne sosyal medyada tartışmalara neden olurken bazı kullanıcılar RTÜK'ün bunları görmediğini söylerken bazıları ise oyunculuklarının iyi olduğu eleştirisi yaptı.