Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm Özeti ve Fragmanı

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 34. bölümü birçok kişi tarafından araştırılıyor. Fatih ve Doğa'nın aileleri arasında yaşanan tartışmalar ve kontrol edemedikleri gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 16:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm Özeti ve Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm Özeti

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 34. bölümü birçok kişi tarafından araştırılıyor. Fatih ve Doğa'nın aileleri arasında yaşanan tartışmalar ve kontrol edemedikleri gelişmeler heyecanla takip ediliyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 34. bölüm...

Bebeğiyle birlikte olmak için Ünallar'ın evine dönmek zorunda kalan Doğa, hem Fatih'e hem de onun ailesine çok kızgındır. Kızına kavuşmuş ama kendi ailesinden uzaklaştırılmıştır. Fatih'i sağduyuya çeken kişi Abdullah olacaktır. Alev'in karşısına çıkan Rüzgar, onun kendisinden istediği oyuna katılmayı kabul eder. Farklı yaşam biçimleri evliliklerinde sorun yaratmaya başlayınca Nursema'nın ısrarlarıyla Umut, Abdullah'ın yanında çalışmayı kabul edecektir. Çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını ön gören Kıvılcım işinden istifa edecektir. Kızından uzak kalan, işini kaybeden Kıvılcım'ın en büyük dayanağı her zamanki gibi Ömer olacaktır. Ertuğrul'un davetine katılan Ünal ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kızılcık Şerbeti 35. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarında merakla takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti geçen hafta 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bölümün bitmesinin ardından 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda neler olduğu, karakterlerin hayatında nasıl değişiklikler yaşanacağı ve hikayenin nasıl gelişeceği büyük bir merak konusu haline geldi. Gözler 35. bölüm 2. fragmanına çevrildi. Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı yayınlandı.

O İSİM GERİ DÖNDÜ

Nursema'nın şiddet gördüğü eski kocası İbrahim geri döndü. Nursema, bu ani gelişmeye nasıl tepki verecek? Umut ise karşısında bu duruma öfke mi yoksa çaresizlik mi hissedecek? Nursema yaşadığı zorlu anlarda soluğu Mihri'nin yanında alıyor. Ancak kapıyı İbrahim açıyor. Son bölümde yaşananlar da oldukça ilgi çekici. Doğa bebeğiyle birlikte Ünallar'ın evine dönmek zorunda kalır. Ancak bu durum onu hem sevinçli hem de kızgın yapar. Kızına kavuşmuş olsa da kendi ailesinden uzaklaştırılmıştır. Fatih ise sağduyulu bir şekilde davranarak Doğa'nın bu durumunu anlamaya çalışır. Abdullah işte bu noktada önemli bir rol oynar. SÜRPRİZ GELİŞME Alev, Rüzgar'ın karşısına çıkar ve onun istediği oyunun bir parçası olmayı kabul eder. Bu gelişme, ilişkilerdeki karmaşıklığı artırır. Nursema'nın ısrarları sonucunda Umut, Abdullah'ın yanında çalışmayı kabul eder. Kıvılcım, çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını fark eder ve işinden istifa eder. Ancak en büyük destekçisi yine Ömer olur. Ünal ailesi, Ertuğrul'un davetine katılır, ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.