Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian'ın Met Gala Görünümünü Kopyaladı

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian'ın 2013 yılında Met Gala'daki görünümünü kopyalayarak Cadılar Bayramı için tercih ettiği elbiseyle sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 16:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian'ın Met Gala Görünümünü Kopyaladı

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian'ın Met Gala Görünümünü Kopyaladı

Şimdilerde dördüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan Kourtney Kardashian, Cadılar Bayramı için kız kardeşi Kim Kardashian'ın 2013 yılında Met Gala'daki görünümünü kopyaladı. Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile geçen sene dünyaevine girmişti. Kardashian dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor.

Kourtney Kardashian, ablası Kim'in 10 yıl önce MET Gala'da giydiği elbiseyle çektirdiği fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı. Herkesin kendini birilerine benzettiği bu partilerden biri için Kourtney Kardashian da ablası Kim Kardashian'ın kılığına girdi. Kim'in, Kanye West ile aşklarının zirvesindeyken ilk çocukları North'a hamile olduğu dönemde giydiği çiçekli hamile elbisesiyle kamera karşısına geçti Kourtney.

Kourtney Kardashian'ın o paylaşımı iki kardeş arasında, ailece kamera karşısına geçtikleri programda yaşadığı gerilimi bir kez daha gündeme getirdi. Bu durum da sosyal medyada bazı eleştirilere konu oldu. Daha kısa bir süre önce birbirleriyle kapışan Kim ve Kourtney arasındaki meseleler bir kez daha gündeme geldi.