Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kourtney Kardashian'ın Hamilelik Serüveni

Kourtney Kardashian, Travis Barker ile olan evliliğinde hamilelik süreci zorlu geçti. Bir operasyon geçiren Kardashian, bebeğini kurtardı ve hamileliğini mucize olarak değerlendirdi. Operasyon sonrası doktorların getirdiği kısıtlamalarla başa çıkan ünlü isim, korkularını aşmayı başardı ve hamileliğini mutlu bir şekilde ilerletiyor.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 15:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Kourtney Kardashian'ın Hamilelik Serüveni

Kourtney Kardashian'ın Hamilelik Serüveni

Kourtney Kardashian, üç çocuğuyla uzun süren ilişkisinden sonra Travis Barker ile evlenerek dördüncü çocuğunu beklemeye başladı. Ancak hamilelik süreci zorlu geçen ünlü isim, bir operasyon geçirmek zorunda kaldı. Bu süreçte yaşadığı korkuyu ve minnettarlığını paylaşan Kardashian, hamileliğini mucize olarak değerlendirdi.

Hamilelik Mücadelesi

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, birçok tüp bebek denemesine rağmen hamile kalmayı başaramadı. Uzun bir süre uğraşmalarına rağmen çift, doğal yollardan hamile kalamadı ve bebek hayalinden vazgeçti. Ancak bir süre sonra hamilelik müjdesini veren Kardashian, bu süreçte bir acil operasyon geçirdi ve bebeğini kurtardı.

Operasyon ve Kısıtlamalar

Kourtney Kardashian, geçirdiği operasyon sonrasında doktorların kendisine birçok kısıtlama getirdiğini söyledi. Egzersiz, pilates, kafein ve uçak yolculuğu gibi birçok şeyi yasaklayan doktorlar, ünlü ismin hamileliğini daha dikkatli bir şekilde takip etmesini istedi. Ayrıca eşiyle cinsel ilişkiye girmesi de yasaklandı.

Korku ve Minnettarlık

Kourtney Kardashian, operasyon sonrası yaşadığı korkuyu ve minnettarlığını sosyal medya hesabından paylaştı. Bebeğinin hayatını kurtaran doktorları ve destek olan eşini minnetle anan ünlü isim, hamilelik sürecindeki endişelerini aşmayı başardığını ve şanslı hissettiğini ifade etti.