Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Lost in Space Oyuncusu Mark Goddard Hayatını Kaybetti

Lost in Space dizisinde Binbaşı Don West rolüyle tanınan ABD'li oyuncu Mark Goddard, 87 yaşında hayatını kaybetti. Goddard, Massachusetts'teki bir bakımevinde akciğer fibrozisi nedeniyle vefat etti.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 11:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Lost in Space Oyuncusu Mark Goddard Hayatını Kaybetti

ABD'li oyuncu Mark Goddard'dan acı haber geldi.

Popüler bilim kurgu dizisi Lost in Space'te Binbaşı Don West rolüyle tanınan Goddard'ın 87 yaşında vefat ettiği öğrenildi.

Oyuncunun Massachusetts'teki bir bakımevinde akciğer fibrozisi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIKTAN SONRA HASTANEYE KALDIRILMIŞ

Evelyn Pezzulich, eşinin doğum gününü kutladıktan günler sonra zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Pezzulich, bir rehabilitasyon merkezine nakledilen Mark Goddard'ın doktorlarının, oyuncunun pulmoner fibrozisin son aşamalarında olduğunu orada keşfettiğini açıkladı.

Evelyn Pezzulich, duygularını, "Beni sık sık güldüren böylesine sevgi dolu, nazik, yakışıklı bir adamla 33 yıl geçirmeyi nasıl hak ettiğimi asla bilemeyeceğim" şeklinde dile getirdi.

ONU BİR DAHA ASLA GÖREMEYECEĞİMİ FARK ETTİM

Acı haberin ardından Mark Goddard'ın Lost in Space'teki rol arkadaşı Bill Mumy, "Benim için 59 yıldır çok sevdiğim bir dost ve kardeşti. Son birkaç aydır bunun olacağını biliyordum. Temmuz ayının sonlarında 87. doğum gününde yaptığımız harika bir telefon görüşmesinden kısa bir süre sonra, büyük olasılıkla onu bir daha asla göremeyeceğimi ya da onunla konuşamayacağımı fark ettim. Son sözlerimiz; 'Seni seviyorum' oldu" şeklinde konuştu.