Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? MasterChef All Star’a Kim Veda Edecek?

MasterChef All Star 126. bölümünde eleme oyunu oynanacak ve en başarısız bir yarışmacı hayallerine veda edecek. Haftanın son eleme adayı belirlendi ve bu akşam veda gecesi yaşanacak. MasterChef All Star 126. bölümünde potada Azize, Kıvanç, Eren, Cemre, Sergen ve Tanya yer alıyor. En başarılı tabağı çıkaran üç yarışmacı eleme potasından çıkacak ve bir kişi MasterChef All Star'a veda edecek.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 17:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? MasterChef All Star’a Kim Veda Edecek?

MasterChef All Star 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

MasterChef All Star’a kim veda edecek? Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri olduğu TV8’de ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star’da eleme potasına giden tüm adaylar belirlendi. MasterChef’in yeni bölümünde eleme oyunu oynanacak ve en başarısız bir kişi MasterChef’teki hayallerine veda edecek.

MasterChef All Star’da Dün Akşam Haftanın Son Eleme Adayı Belirlendi

MasterChef All Star’da dün akşam haftanın son eleme adayı belirlendi. Buna göre bu akşam gerçekleşecek yeni bölümde veda gecesi yaşanacak. Şeflerin verdiği yemeklerde en başarısız olan bir yarışmacı bu akşam MasterChef All Star’daki hayallerine veda edecek.

MasterChef All Star’a Kim Veda Edecek?

MasterChef All Star bu akşam 126. bölümüyle ekranlara geliyor. Haftanın eleme gecesinin yaşanacağı yeni bölümde potada da Azize, Kıvanç, Eren, Cemre, Sergen ve Tanya yer alıyor. Şefler yarışmacılardan ilk turda balık yağı ve trüf mantarını kullanarak yaratıcı tabaklar çıkarmalarını isteyecek ve en başarılı tabağı çıkaran üç kişi eleme potasından çıkarak MasterChef’e devam edecek. Başarısız olan dört yarışmacı ise bir sonraki turda yarışarak şef tabağı yapacak ve bu eleme oyununun sonunda da bir kişi MasterChef All Star’a veda edecek.

MasterChef All Star Eleme Potası Adayları Kimler?

MasterChef All Star'da haftanın eleme adayları: Azize, Kıvanç, Eren, Cemre, Sergen, Alican, Tanya olarak belirlendi.