Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

MasterChef All Star'da yeni bölümde yarışmacılar takım oyunu oynayacak ve Doğu Anadolu yemeklerini yapacaklar. En iyi yemekleri yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yarışacaklar. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Eleme adayı kim oldu?

Yayın Tarihi: 01.11.2023 16:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

MasterChef All Star 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu TV8'de yayınlanan MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmacılar mavi ve kırmızı takım olarak Doğu Anadolu yemeklerini yaparak takım oyunu oynayacaklar. Yeni bölümde en iyi yemekleri yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yarışacaklar.

MasterChef All Star'da yarışmacılar takım oyununda Doğu Anadolu yemeklerini yapacaklar. Şefler, yarışmacılardan bu yemekleri en iyi şekilde yapmalarını isteyecekler. Yeni bölümde en çok oyu alan takım dokunulmazlığın sahibi olacak.

MasterChef All Star'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

MasterChef All Star'da yarışmacılar haftanın yeni dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecekler. Şefler, yarışmacılardan kırmızı ve mavi takımdan Doğu Anadolu'nun yöresel lezzetlerini yapmalarını isteyecekler. En çok oyu alan takım dokunulmazlığın sahibi olacak.

MasterChef All Star'da Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef All Star'da yarışmacılar haftanın yeni takım oyununda karşı karşıya geldiler. Mavi takım bu düelloda galip geldi. Şefler, yarışmacılardan mascarpone ve jalapeno kullanarak yaratıcı tabaklar yapmalarını istediler. En iyi tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı alan yarışmacı MasterChef Dilara oldu. Dilara, eleme adayı olarak Cemre'nin adını verdi ve eleme potasına MasterChef Cemre gitti. Takım oylamasında ise eleme potasına giden bir diğer yarışmacı MasterChef Alican oldu.