Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Yeni Sezonun İlk Dokunulmazlık Oyunu

MasterChef All Star'da yeni sezonun ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Sergen'in mavi takım kaptanı olmasıyla birlikte kırmızı ve mavi takımlarda yer alan yarışmacılar belli oldu. Magazin dünyasının ünlü isimleri ise Muğla'da tatilin keyfini çıkardı.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 09:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef All Star'da Yeni Sezonun İlk Dokunulmazlık Oyunu

MasterChef All Star'da Yeni Sezonun İlk Dokunulmazlık Oyunu

Her bölümü heyecan yaratan lezzet yarışması MasterChef All Star'da yeni sezonun ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Sergen'in mavi takım kaptanı olmasıyla birlikte kırmızı ve mavi takımlarda yer alan yarışmacılar belli oldu. MasterChef yeni bölüm fragmanında Tahsin ve Dilara Başaran arasında yaşanan gerilim dolu anlar sezonun çok sıkı geçeceğinin işareti oldu. MasterChef All Star'da Sergen ve Çağatay arasında iddia tartışması yaşandı. Mavi takım kaptanı Sergen Özen, takımına ilk olarak Esra Tokelli'yi seçmişti. Öte yandan kırmızı ve mavi takımlar da belli oldu. Böylelikle yarışmada ilk takım oyunu bu akşam oynandı. All Star sezonunda ilk takım oyunu ve dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Takımlarda gerginlik seviyesi had safhada. Eski şampiyonların da ilerleyen günlerde katılacağını müjdeleyen Somer Sivrioğlu, bu akşamın şov zamanı olduğunu dile getirdi. MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım maviler oldu. All Star sezonunun ilk bireysel dokunulmazlığı MasterChef Çağatay'ın oldu. Çağatay'ın seçimi ile MasterChef ilk eleme adayı ise Batuhan oldu.

Magazin Dünyasının Ünlü İsimleri Muğla'da

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Magazin dünyasının ünlü isimleri, soluğu Muğla'da aldı. Akyaka'ya giden Sedef Avcı, Hayal Köseoğlu, Gülcan Arslan ve Yağmur Tanrısevsin, sıcak havanın ve güneşin tadını çıkardı. Sedef Avcı, keyifli vakit geçiren isimlerden biriydi ve denize girip kitesurf eğitimi aldı. Hayal Köseoğlu ise sörf tahtasının üzerinde kalabilmek için ders alırken biraz zorlandı. Gülcan Arslan ve Yağmur Tanrısevsin ise Azmak Nehri'ni arkadaş grubuyla birlikte dolaşmayı tercih etti.