Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye All Star'da Rekabet Kızışıyor

MasterChef Türkiye All Star'da yarışmacılar arasındaki rekabet kızışıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun liderliğinde oynanan kaptanlık oyununda Cemre kazandı. Mavi takım kaptanı olan Cemre, kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Oyun sonrası ise Barış'ın yaşadığı durumu ti'ye alması ve gerginlikler dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 10:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Türkiye All Star'da Rekabet Kızışıyor

MasterChef'te Yarışmacılar Arasında Rekabet Kızışıyor

MasterChef Türkiye All Star her akşam yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Rekabetin iyice kızıştığı ve her geçen hafta bir kişinin daha hayallerine veda ettiği yarışmada, dün akşam haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Takımlar belli olurken, haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Barış'ın Ezel göndermesi damgasını vurdu.

Yarışmacılar Arasındaki Rekabet

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun liderliğinde oynanan kritik kaptanlık oyununda kazanan Cemre oldu. Mavi takım kaptanı olan Cemre, kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Fakat MasterChef All Star'a oyun sonrası yaşananlar damga vurdu.

Barış'ın Tepkisi

Mavi takımda istenmediğini belirtip şeflerin söz vermesi üzerine açıklama yapan Barış, 'Ramiz Karaeski Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti şefim. Ama sırtından bıçakladı' sözleri ile yaşadığı durumu ti'ye aldı. Genç yarışmacı ise 'Ben de dün sırtımdan bıçaklandım. Ama bu sırtımdan bıçaklanmayı kırmızı takımda kazanarak, mavi takıma göstermek istiyorum' diyerek yarışmacı arkadaşlarına meydan okudu. Mavi takım kaptanı Cemre ise 'İnşallah Eyşan olmamışımdır' diyerek gülümsedi.

Düello Oyununda Gerginlik

Düello oyunu sırasında Barış'ın 'Hiçbir şey yapmam, söylüyorum sana' sözleri, Dilara'nın ise 'Barış bunu egoya çevirme!' yanıtı dikkatlerden kaçmadı. Tepki gösteren Barış, 'Ben bu saatten sonra hiçbir şey yapmam' diyerek sinirlendi. Tahsin ise 'Yapma Barış sen bilirsin. Hareketlere bak!' diyerek onu azarladı.