Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye'nin All Star Bölümünde Mehmet Şef'in İsyanı

MasterChef Türkiye'nin All Star bölümünde Mehmet Şef'in, dokunulmazlık oyunu sırasında yaptığı açıklama gündem oldu. Mehmet Şef, Danilo Şef'in geç kalmasına ve Somer Şef'in yokluğuna şakayla karışık isyan etti. İrem Kanan ve Somer Şef ise duruma gülerek karşılık verdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 14:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef Türkiye'nin All Star Bölümünde Mehmet Şef'in İsyanı

Bu sezon 'All Star' formatıyla çok konuşulan 'MasterChef Türkiye, 25 Temmuz Salı akşamı 37'inci bölümi ile ekranlara geldi.

Fenomen yarışmada Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanan ile birlikte jüri görevini üstelenen Mehmet Yalçınkaya'nın, dokunulmazlık oyunu sırasında yaptığı açıklama gündem oldu.

YİNE AYNI KADERİ YAŞIYORUM

Çekimler başlamasına karşın Danilo Şef'in henüz stüdyoya gelmemesine göndermede bulunan Mehmet Şef, All Star'ın ilk günlerinde olmayan Somer Şef'i de olaya dahil ederek, şakayla karışık sitemini dile getirdi.

ZAM İSTEĞİ İREM KANAN'I GÜLDÜRDÜ

Bu sözler sonrası kamera MasterChef ve Survivor gibi yapımların önemli isimlerinden olan, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yol arkadaşlarından İrem Kanan'a çevrildi. Kanan, Mehmet Şef'in esprili sitemine gülerek karşılık verdi. Diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu da gülerek, Danilo Şef yolda geliyor. Hakikatan Mehmet Şef çok yükümüzü alıyor. Tekrar bu bahaneyle bir kez daha size teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

SOMER ŞEF 20 GÜN SONRA GELDİ!

Biraz geç kalacağım. Verdiğimiz sözler var, onları halletmemiz gerekiyor diyen Somer Sivrioğlu, Avustralya'da olduğu için MasterChef'in ilk bölümlerinde yer almamıştı. Somer Şef'in yokluğunda Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte 20 gün boyunca farklı konuk şefler jüri görevini üstlenmişti.