Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef'te Trüf Mantarı ve Balık Yağı Gerilimi

MasterChef'te Trüf Mantarı ve Balık Yağı kullanımı sosyal medyada gündem oldu. Gerilim had safhada yaşanan olaylar yarışmacıları etkiledi.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 10:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

MasterChef'te Trüf Mantarı ve Balık Yağı Gerilimi

MasterChef'te Trüf Mantarı ve Balık Yağı Gerilimi

MasterChef'te belki de ilk kez yaşanan bir olay sosyal medyada gündem oldu. Eleme oyununda Trüf Mantarı ve Balık Yağı ürünleri yarışmacıların ecel terleri dökmesine neden oldu. Cemre ise yemeğinin yanına Trüf Mantarlı Patates Püresi hazırladı. Somer Şef'in patates püresinin hepsini yemesiyle diğer şeflere tadacak ürün kalmadı. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

MasterChef'te Gerilim Had Safhada

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te gerilim had safhada. Cemre'nin eleme potasından çıkabileceğini düşünerek Metin'in adını vermesi bardağı taşırdı. Metin, "Gecenin en iyi hamburgeri! 8 kişide tek kazanan adam potada şu an şef!" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Eren ise "Bana desin ki: 'Kardeşim sen güçlüsün. Sen git.' Sonuna kadar potaya girerim. Ama 'Sen çıkarsın ağabey!' düşüncesi. Yok öyle bir şey." dedi. "KUSURA BAKMAYIN AMA HEPİNİZİN ELENMESİNİ İSTİYORUM" "Diğer arkadaşları bilemem. Belki çekingen oynayabilirler ama ben öyle oynamak istemiyorum." diyerek kendini savunan Cemre üzerine çok gelinince "Kusura bakmayın arkadaşlar ama hepinizin elenmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yemek Tadımı Sırasında Olanlar Oldu!

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te gerilim had safhada. MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar dikkatsizlikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan lazanya yemeği yapmalarını istedi. Yemek tadımı sırasında ise olanlar oldu. MEHMET ŞEF O HATAYI AFFETMEYİP UYARDI: "BU GİDİŞ İYİ GİDİŞ DEĞİL" Fragmanda Mehmet Yalçınkaya'nın "MasterChef'teki en büyük günahlardan biri! İki şeften de kılçık çıktı. Seni ciddi şekilde uyarmak istiyorum. All Star'da bitmemiş bir şeyleri derleyip toplayıp tabak çıkarmaya çalışmak ne demek? Kendine gel, burası All Star. Bu gidiş iyi gidiş değil!" dediği duyuldu. Bu yarışmacının kim olduğu ise şimdiden merak konusu oldu.