Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mehmet Aslan'ın Annesinden Ayça Ayşin Turan Açıklaması

Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan, oğlunun sevgilisi Ayça Ayşin Turan hakkında yapılan iddialara açıklama yaptı. Arzu Aslan, oğlunun kendisine uygun olmayan birini tanıştırmayacağını belirtti. Ayça Ayşin Turan ise Mehmet Aslan ile bir süredir ilişki yaşıyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 18:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Mehmet Aslan'ın Annesinden Ayça Ayşin Turan Açıklaması

Mehmet Aslan'ın Annesinden Ayça Ayşin Turan Açıklaması

Mehmet Aslan'ın annesinden oyuncu gelin adayı ile ilgili açıklama Mehmet Aslan’ın sevgilisi oyuncu Ayça Ayşin Turan’ı annesi Arzu Hanım ile tanıştırdığı ve evlilik yolunda olduğu iddia edilmişti. Bu haberlerle ilgili Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan açıklama yaptı. Aslan, “Oğlum olmayacak kişilerle ve konularla beni meşgul etmez. Mehmet, benim koltuğumda oturmaya layık olmayan birini asla benle tanıştırmaz" dedi. Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, Mehmet Aslan ile bir süredir aşk yaşıyor. Fotoğraf paylaşmalasalarda birçok yerde görüntülendiler.Geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslan'ın Ayça Ayşin Turan'ı annesi Arzu Aslan ile tanıştırdığı iddia edildi. Bu haberlerle ilgili Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan açıklama yaptı.Posta'nın haberine göre, Mehmet Aslan’ın annesi Arzu Aslan:"Oğlum olmayacak kişilerle ve konularla beni meşgul etmez. Mehmet, benim koltuğumda oturmaya layık olmayan birini asla benle tanıştırmaz. Oğlum beni tanıştıracağı, elimi öptüreceği kişiyi çok iyi bilir. O gün geldiğinde ben onu gelinim diye sizlerle tanıştırırım" ifadelerini kullandı.

Oyunculuktan Siyasete Uzanan Kariyer

Oyunculuktan siyasete uzanan kariyeri ile Mehmet Aslan ve oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Paylaşım yapmasalar da birçok yerde görüntülenen çift, en son tatil dönüşü görüntülendi. Havaalanında Ayça Ayşin Turan'ın mutsuzluğu gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Aslan'ın Ayça Ayşin Turan'ı annesiyle tanıştırdığı iddia edildi. Bu iddialar üzerine ise Arzu Aslan açıklamalarda bulundu.